Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са заедно повече от

...
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са заедно повече от
Коментари Харесай

Кари Брадшоу и Ферис Бюлър и тяхната неугасваща любов

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са дружно повече от 25 години
Само преди дни звездното дуо Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик дебютираха на лондонската театрална сцена, с цел да показват на публиката на Острова комедийната пиеса на Нийл Саймън " Стая в Плаза хотел ". Пред феновете в Уест Енд актьорското семейство се превъплъти в функциите на три проблематични двойки. Оказа се, че сходна задача не е била огромно предизвикателство за тях, тъй като, както самите те споделят, им е доставило голямо наслаждение да вземат участие дружно на сцената.

Големият дебют на спектакъла беше през 2020 година в Ню Йорк, само че поради коронавирус пандемията представленията стопираха. Завръщането на " Стая в Плаза хотел " се случи две години по-късно и най-сетне стъпи и на лондонската сцена.

Въпреки че играта и на двамата артисти получи много похвали от страна на медиите и експерти, самата пиеса и всичко към организацията й в английската столица провокираха не малко рецензии. От една страна феновете бяха скандализирани поради " звездните " цени на билетите, някои от които доближиха близо 400 паунда. От друга - самата пиеса съумя да си завоюва едвам 2 от 5 рейтингови звездички, а " The Guardian " я разказа като " звезден цирк ". Авторът не пропусна да разкритикува ненужно превъзнасящата се аудитория, която скрито е снимала с телефоните си актьорите на сцената и отчайващо дългите й овации, макар " плоската и незапомняща се " пиеса, която одеве всички са гледали. Критиките обаче въобще не тормозиха двойката, която ще играе на лондонската сцена до 13 април.
 Звезданата двойка изгря и на лондонската сцена
Звезданата двойка изгря и на лондонската сцена
Снимка: Getty images
 

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик имат един от най-дълготрайните и постоянни бракове в Холивуд, чиято женитба се състоя през 1997 година Двойката се среща за първи път шест години по-рано, откакто са определени да играят дружно в продукцията на Театрална компания " Голи ангели ", която е на братята на Сара - Тоби и Пипин, " Как да успееш в бизнеса, без в действителност да се опитваш " на Бродуей.

Срещата им се случва четири години откакто Матю убива майка и щерка, до момента в който кара с тогавашната си другарка, звездата от " Мръсни танци " Дженифър Грей в Северна Ирландия. Инцидентът унищожава вечно връзката му с екранната Бейби, само че това му дава късмет да има връзка със Сара. А любовта им, която продължава към този момент над 25 години и за която актрисата споделя, че " в никакъв случай не са прекарвали и една нощ разграничени ", с изключение на по работа или поради някой незабавен фамилен случай, още веднъж ги събра на мястото, откъдето стартира всичко - театралната сцена.

 
 Сара призна, че с Матю не са се разделяли нито една вечер, откогато са дружно
Сара призна, че с Матю не са се разделяли нито една вечер, откогато са дружно
Снимка: Getty images
 

Началото...
 
Преди да срещне бъдещия си брачен партньор, Сара има връзка с не по-малко известния си сътрудник Робърт Дауни-младши, с който са дружно в интервала сред 1984 до 1991 година Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Firstborn ". Дългогодишните проблеми на Робърт с алкохола и опиатите обаче се оказват по-силни от любовта им и точно те стават причина двамата в последна сметка да сложат завършек на връзката си. " Хората към него се отнасяха надменно към мен, макар че аз му дадох непоклатимост и се пробвах да направя всичко, с цел да бъде той добре. Отношението им ме ядосваше и ме смущаваше ", показа тогава Паркър.

След раздялата им актрисата за малко излиза с починалия Джон Ф. Кенеди-младши, само че връзките им не са съществени. Тогава открива любовта с Матю.

 



 

Преди да се влюби в брачната половинка си Матю излиза със звездата от " Мръсни танци " Дженифър Грей, с която се влюбват, до момента в който снимат кино лентата " Почивният ден на Ферис Бюлър ". Връзката им наподобява обещаваща до ужасяващия случай в Северна Ирландия през 1987 година, в който, до момента в който кара, Матю навлиза в прилежащата лента и се блъска челно в пътуващата отсреща му кола. Катастрофата убива на място 28-годишната шофьорка Анна Галахър и 63-годишната й майка Маргарет Дохърти. На собствен ред артистът е с фрактури на крайници и ребрата, разтърсване и колапс на белите дробове, до момента в който Грей получава тежка камшична контузия, която по-късно постанова интервенция, с цел да се избегне възможна парализа.

Пред униформените артистът декларира, че не си спомня злополуката и че няма никаква визия за какво е карал в неверната лента.  " Първият ми спомен е откакто се разсъниха в болничното заведение с доста необичайно чувство в краката ", изяснява Матю. Бродерик е упрекнат в причиняване на гибел заради рисково шофиране, което планува до пет години затвор. В последна сметка звездата се признава за отговорен по по-лекото обвиняване за повърхностно шофиране и е наказан да заплати санкция от 175 $. В началото фамилията на двете умряли дами назовава присъдата " подигравка на правораздаването ", само че след време братът/син на жертвите обществено афишира, че прости на артиста.

 



 

Когато се срещат за първи път и Сара, и Матю са обвързани.  " И двамата се виждахме с други хора, тъй че се стараехме да стоим надалеч един от различен... Разбрахме, че би трябвало да постъпим правилно по отношение на другите хора и да се разделим публично с тях, преди да дадем късмет на връзката си ", споделя актрисата.

" Той е най-смешният човек, който съм срещала през целия си живот. Той е толкоз ослепителен, толкоз хубав. Мисля, че той е най-красивият мъж, който съм виждала в живота си, и същински ме въодушевява ", добавя още екранната Кари Брадшоу.

Именно характерът му е една от главните аргументи Сара бързо да се влюби в Матю.  " Той е толкоз интелигентен, толкоз е занимателен, одобрявам приятелите му и метода, по който живееше в Ню Йорк, какво беше значимо за него, по какъв начин обикаляше града... Винаги пътуваше с велосипеда си, кара колела от 14-годишен ", сипе суперлативи по адрес на Бродерик русокоската.

През годините Матю също не пропуща да признае пред медиите, че за него срещата със Сара е била обич от пръв взор:  " За първи път я срещнах на улицата. Видях я да върви и си помислих: " Това е ".

 
 Двойката с първородния си наследник
Двойката с първородния си наследник
Снимка: Getty images
 

Брак, деца и едно щастливо семейство

Двойката подписва брак в синагога в Ню Йорк на 19 май 1997 година Те се вричат във безконечна честност и обич пред препълненото здание, в което участват към 100 индивида - членове на фамилиите им и най-близките им другари. Пет години след сватбата се ражда и първото им дете - синът им Джеймс Уилк Бродерик, който идва на бял свят на 28 октомври 2002 година През 2009 година двойката посрещна и двете си дъщери, близначките Марион Лорета Елуел Бродерик и Табита Ходж Бродерик, които са родени от сурогатна майка.

Актрисата не един път е споделяла, че двамата с Матю се стремят да научат децата си да не одобряват нищо в живота им за даденост и най-много да ценят парите.  " Искате децата ви да схванат какво значи да се печелят пари, какво е належащо, с цел да се печелят пари, каква е цената им?... Те би трябвало да знаят, че упованията, които хората имат към вас, ще бъдат същите и към тях... Да, в живота е значимо потребностите на децата ни да бъдат задоволени - да бъдат нахранени, да са в сигурност и да са обичани. Да имат значимите неща - книгите, храната, забавните прекарвания, да им е топло през зимата и да им е ветровито през лятото... Но също по този начин, те не би трябвало да получават всичко наготово, а да копнеят за нещата, които желаят, а ние би трябвало да се интересуваме по какъв начин те способстват и дават от себе си, с цел да ги получат. “

 
 С трите си деца
С трите си деца
Снимка: Getty images
 

Голямата ябълка и Изумруденият остров

В предишното Сара не криеше, че й харесва това, че Матю желае да сътвори живот за тях двамата в обичания й Ню Йорк, предпочитание, което извършват още след първата им среща. " Обичам да съм си вкъщи в Ню Йорк. Исках да изградя живот тук, а той е роден и израснал в Уест Вилидж, безусловно в никакъв случай не е живял на север от 11-та улица ", разказваше преди време Паркър. Да не забравяме и че най-емблематичната й тв роля - на Кари Брадшоу, в хитовия сериал " Сексът и градът " и продължението " И просто ей по този начин... ", също употребява всеки миг, с цел да споделя любовта си към Голямата ябълка.

Но, в случай че 20-годишните Сара и Матю са били по-склонни да изживяват дните си към региона на Таймс Скуеър, Бродуей и Пето авеню, 50-годишните артисти все по-често се качват на самолета, с полет към Северна Ирландия, с цел да избягат от градската лудница, заменяйки я със спокойствието и хубостите на Изумрудения остров.

 
 Снимка: Getty Images
 

Двойката има ваканционна къща в графство Донегал и няколко години даже посрещна Коледа измежду причудливия пейзаж.  " Познавам пейзажа, пешеходния туризъм, само че също и хората там, измежду които съм израснал и с които се познавам. Това са същински фермери, които през лятото са обработвали сеното и са доили кравите си... Наистина опознах съседите си, което просто не се случва по същия метод тук в Съединени американски щати. Просто в действителност се чувствахме добре пристигнали там. Това е друга просвета, прелестно място ", споделя Бродерик.

Неусетни години

След повече от две десетилетия като съпрузи, Сара искрено признава, че връзките й с Матю не постоянно са били съвършени, даже в противен случай.  " Заедно сме от 20 години, през които сме имали положителни дни, имали сме прилични дни, имали сме и неприятни дни. Това е бракът. Това е връзка. Това даже е другарство. Връзките отвън брака протичат по същия метод... Ако сте във връзка отдавна и желаете смислени взаимоотношения, ще преминете през доста разнообразни интервали ", споделя Сара.

Празнувайки 20-годишнината от сватбата им, през май 2017 година, Сара показа сладка фотография на двойката в Instagram, като написа:  " Сякаш времето прелетя, бейби. Боже мой, обичам те. "  Миналата година актрисата разкри, че двамата с Матю не са прекарвали и една нощ настрана, като изключенията са били около работните им задължения или при незабавни фамилни случаи.

 



 

" Откакто сме дружно, в никакъв случай не сме прекарали една нощ разграничени, с изключение на поради работата си. И когато майка му беше за малко болна и той отиде да се грижи за нея. Но от тази първа нощ, в която станахме двойка, в никакъв случай не сме се разделяли ", заявява актрисата.

Преди време Паркър разкри, че тайната на дългогодишния им брак е в това, че се стараят да не го разискват обществено. Матю на собствен ред искрено призна, че не знае за какво връзката им работи, само че намира любовта им за " удивителна ". " Изобщо не знам тайната, само че аз съм доста признателен и я обичам. Невероятно е. Искам да кажа, не мога да допускам, че е минало толкоз време. Някак не го усетих ", казва Бродерик.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР