Сър Род Стюарт отказа концерт в Катар за откриването на

...
Сър Род Стюарт отказа концерт в Катар за откриването на
Коментари Харесай

Род Стюарт отказа 1 милион долара от Катар

Сър Род Стюарт отхвърли концерт в Катар за откриването на Световното по футбол, макар че са му били препоръчани повече от 1 млн. $, написа БГНЕС.

На 77-годишната рок легенда е била препоръчана седемцифрената сума , с цел да забавлява тълпите в близкоизточната страна - която беше определена за хазаин на идното Световно състезание по футбол, само че провокира дискусия поради нарушаванията на човешките права.

British rock legend Sir Rod Stewart rejected an offer to perform in Qatar even though he was offered more than $1 million.

Read:
— IANS (@ians_india)
 

Стюарт сподели пред The Mirror: " Всъщност преди 15 месеца ми предложиха доста пари - над 1 милион $, с цел да вземам участие в концерт за откриването на футболното състезание. Отказах. Не е вярно да отида. И иранците също би трябвало да бъдат изхвърлени поради доставките на оръжие " .

В идния футболен шампионат ще вземат участие някогашната звезда на Take That Роби Уилямс, както и Крейг Дейвид и Тини Темпа, само че поп певицата Дуа Липа неотдавна опроверга слуховете, че ще излезе на сцената на откриването на шампионата, като се зарече в никакъв случай да не посети страната, до момента в който не бъдат обезпечени " всички човешки права " .

Тя съобщи: " В момента има доста спекулации, че ще вземам участие в церемонията по откриването на Световното състезание по футбол в Катар. Няма да го направя и в никакъв случай не съм взела участие в договаряния за такова осъществяване. Ще поддържам Англия отдалеко и чакам с неспокойствие да посетя Катар, когато извърши всички задължения за съблюдаване на човешките права, които пое, когато завоюва правото да бъде хазаин на международното състезание ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР