Сър Джим Ратклиф се надява да ръководи реконструкцията на Олд

...
Сър Джим Ратклиф се надява да ръководи реконструкцията на Олд
Коментари Харесай

Шефът на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф иска „нов Олд Трафорд“ с капацитет от 90 000 през следващите пет години

Сър Джим Ратклиф се надява да управлява реконструкцията на Олд Трафорд, която ще докара до увеличение на потенциала на терена до 90 000 през идващите пет години.

Mail Sport оповестява, че INEOS към този момент се е свързала с капиталови сътрудници по отношение на проекти за реорганизация или ремонт на стадиона на Юнайтед преди потвърждението на покупката на 25 % от клуба от Ratcliffe. Говори се, че напускането на " Олд Трафорд " към този момент е прекъснато.

Плановете се надяват да видят „ нов Стретфорд Енд “, който ще надвиши постройката с потенциал от 17 500, която Тотнъм построи при построяването на своя стадион. Обединени тематични атракции и петзвезден хотел също се обмислят преди огромно преустрояване.

Очаква се трансформацията да трансформира " Олд Трафорд " в " Уембли на Севера ", като реконструкцията евентуално ще коства повече от £2 милиарда. Преустройството ще се простира от Олд Трафорд и ще свърже региона с Медия Сити в ход, който може да се реализира в границите на пет години.

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР