Сър Антъни Хопкинс е един от най-разпознаваемите и обичаните от

...
Сър Антъни Хопкинс е един от най-разпознаваемите и обичаните от
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс за зрялата ЛЮБОВ и защо НИКОГА не е късно да бъдеш щастлив

Сър Антъни Хопкинс е един от най-разпознаваемите и обичаните от публиката артисти. Той държи международния връх на Гинес за най-възрастен артист, спечелил Оскар - когато е на 83 години той получава влиятелната кино премията за осъществяването си във кино лентата " Бащата ".

Но това не е единственото нещо, което Хопкинс открива в зрелост. Той среща своята брачна половинка с колумбийски корени - едвам откакто към този момент е отбелязал 60-тата си годишнина. А любовта влива в живота му нови сили и сила, които го поддържа деен в работата и много-много благополучен в персоналния си живот.

Днес ще проследим тази красива любовна история, която потвърждава, че в никакъв случай не си " прекомерно остарял ", с цел да се влюбиш и няма възраст, която да те спре да откриеш щастието в очите на индивида до теб.



Минало, цялостно с разочарования

Антъни Хопкинс може и да е извънреден на огромния екран, само че в персоналния му живот нещата са надалеч от съвършени. Хопкинс има два провалени брака зад тила си. Първия той подписва още през 1966-та с британската актриса Петронела Баркър. Две години по-късно се ражда щерка им - Абигейл Хопкинс, само че двойката се разделя през 1972-ра, а повода е тежкият алкохолизъм на артиста.

По-малко от година по-късно, Хопкинс подписва брак за повторно - дамата до него е продуктовия помощник Дженифър Линтън. Двамата са дружно в продължение на цели 29 години, само че през 2002-ра дефинитивно се разделят. В края на връзката си двойката даже живееше разграничено, а по това време в изявление Хопкинс съобщи:  " Живея обособен живот и не съм доста добър с каквито и да е връзки. С никого. Просто не мога да бъда затворен с който и да е за прекомерно дълго! ".

И като че ли това не стига, само че макар опита му да се сближи с щерка си Абигейл (на междинната снимка) при започване на хилядолетието, се оказва, че тя не е подготвена да му елементарни за отсъствието му през годините и двамата не си приказват от години.

В изявление артистът споделя, че всичко, което знае за щерка си е, че живее някъде в Англия, само че надали в миналото ще научи, в случай че стане дядо, само че е късно да промени това и почита избора на щерка си да не поддържа връзка с него.



Една съдбовна среща

Целият живот на Хопкинс обаче се трансформира, когато през 2001-ва той среща актрисата Стела Арояве.

64-годишната звезда на Холивуд претърпява в действителност сложен интервал след следващия си бракоразвод, до момента в който един ден напълно инцидентно не влиза в антикварен магазин в Лос Анджелис, в който се оказва, че работи точно Стела. Двамата за момент осъзнават, че искрата сред тях, е обич от пръв взор. Хопкинс си спомня за тази първа среща, че когато Стела се доближава към него, с цел да го поздрави, в очите му наподобява по този начин, като че ли тя танцува, а краката ѝ даже не допират земята.

Арояве е актриса и продуцент, родена в Попаян, дребен колумбийски град край река Каука. Тя напуща страната си, с цел да се реалокира в Съединените щати и да последва фантазията си да стане актриса. Първо заживява в Ню Йорк, преди да замине за Лос Анджелис, където отваря антикварен магазин и художествена изложба в Малибу. Стела е с 18 години по-млада от артиста и вечно трансформира живота му. Хопкинс си спомня:  " Когато срещнах Стела бях извънредно затворен към хората, нямах доверие на никого и изключително на дамите! ".

Дамата обаче, очевидно съумява да разбие стените, издигнати от артиста и да стопли сърцето му и двамата се женят след година дружно.

През 2003-та те си споделят " ДА " в имението на Хопкинс в Малибу на доста интимна женитба, на която участват едвам 25 души, измежду които, обаче можем да разпознаваем няколко звездни имена - Стивън Спилбърг, Уинона Райдър, Никол Кидман, Катрин Зита-Джоунс и Мики Руни. А защото още през 1993-та Антъни е почетен с купата сър от Кралицата на Англия - от деня на сватбата насетне - брачната половинка му носи званието лейди Стела Хопкинс.



Уроците на Стела

Актьорът споделя, че с помощта на Стела е съумял да излезе от дупката, която самичък е изкопал за себе си.  " Женен съм за жена, която има оптимизъм, който е резистентен на неточности. От момента, в който отвори очи, тя е щастлива. Тя ме научи да спра да се безпокоя и да пребивавам за момента. Тя ме научи да се любувам на живота. Бях на ръба на голяма бездна, само че с помощта на Стела, направих крачка обратно и в този момент знам, че всеки ден, в който се разсънвам и съм жив - е подарък! " - споделя още Хопкинс.

Антъни твърди, че тихият и спокоен темперамент на Стела е това, което му е помогнало да се оправи с компликациите на славата и в този момент не се интересува какво мислят хората за него. Хопкинс отбелязва:  " Моята философия е: не е моя работа какво споделят и мислят хората за мен. Аз съм това, което съм, и върша това, което върша. Не чакам нищо и одобрявам всичко. И това прави живота доста по-лесен! ”.



Любов към Колумбия

Но това не са единствените промени, които Стела носи в живота на артиста. Благодарение на произхода си, тя съумява да трансформира Хопкинс в обожател на колумбийските усети, цветове и ритми.  " Тони обожава арепа (традиционен южноамериканси специалитет). Той яде това за закуска съвсем всеки ден и слушаме в действителност доста колумбийска музика дружно. Моята латиноамериканска природа е повода да се разсънвам всеки ден с усмивка и предпочитание да танцувам. Това е доста надалеч от сдържания уелски характер, който Тони познава, само че дружно намерихме един прелестен баланс. ", коментира брака си с Хопкинс самата Стела.

Хопкинс с усмивка разказва Стела като:  " Прекрасна жена, която обича да харчи пари! ". Но в очите на артиста, това не е минус, а в противен случай, част от качествата, които са го предиздвикали да се влюби в нея! Начинът, по който тя се радва на живота, само че в това време се грижи за него.  " Тя е доста добра за мен, жена ми, тъй като ме забавя и в действителност я е грижа за мен. В моята природа е да върша нещата доста бързо, тъй като от време на време има вяра, че към момента съм на 45 години, а тя ми напомня да пребивавам тук и в този момент, и да се наслаждавма на всяка минута! ", казва още Хопкинс.

Двойката скоро ще означи 20 години от сватбата си, а двамата наподобяват по-щастливи от всеки път, когато са дружно на аления килим.



Никога не е късно да откриеш Любовта

На 84 години силата и насладата, които закупи артистът Антъни Хопкинс, преливат от екрана и са заразни в най-хубавия смисъл на думата. Той даже разгласява няколко видеоклипа в своя профил в Тик-Ток, на които можем да го забележим облечен с цветни, летни облекла, панамска шапка и танцуващ кумбия или меренге. Понякога даже той самичък споделя: " Аз съм колумбиец по душа! ".

Несъмнено повода за цялата тази сила и наслада е любовта в живота му. А бракът му със Стела е едно прелестно доказателство, че в никакъв случай не е късно да намериш същинската обич и да бъдеш благополучен.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР