Сапьорите на украинското МВР вече са инспектирали повече от 152

...
Сапьорите на украинското МВР вече са инспектирали повече от 152
Коментари Харесай

Киев твърди за обезвредени над 700 000 експлозиви

Сапьорите на украинското Министерство на вътрешните работи към този момент са инспектирали повече от 152 000 хектара и са разкрили над 707 000 взривни предмета.

Съответното изказване направи украинското министерство на вътрешните работи във Фейсбук, оповестява " Укринформ ".

" Над 707 000 експлозиви са открити от сапьорите на украинското Министерство на вътрешните работи. Усилията по разминирането не престават. Повече от 152 000 хектара към този момент са тествани " , означи министърът на вътрешните работи на Украйна Игор Клименко.

В помощ на експлозивите има съвременна техника и коли със особено предопределение, които се употребяват за отдалечено разкриване и заличаване на рискови обекти.
 МААЕ не видя мини и експлозиви в Запорожката АЕЦ
МААЕ не видя мини и експлозиви в Запорожката АЕЦ

Експертите в сряда са получили достъп до покрива на реакторен блок 2

Министерството разгласява и видеозапис, показващ оперативната работа на боеприпасната машина GCS-200, която надълбоко разчиства терена и избавя живота на сапьори.

Около 40% от територията на украинската Х . Това заяви при започване на септември по време на работното си посещаване в Харковска област министърът на вътрешните работи на Украйна Игор Клименко.

Експертите на Международната организация за атомна сила (МААЕ) в сряда са получили достъп до покрива на реакторен блок 2 на украинската Запорожка атомна електроцентрала (ЗАЕЦ) . Не са забелязали никакви мини или експлозиви там. Това съобщи генералният шеф Рафаел Гроси предходната седмица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР