Съпрузите имат един провален годеж зад гърба си Дженифър Лопес

...
Съпрузите имат един провален годеж зад гърба си Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри защо се е събрала с Бен чак след 18 години

Съпрузите имат един провален годеж зад тила си
Дженифър Лопес повдигна завесата на обновената си обич с Бен Афлек, разкривайки за какво им е лишило толкоз време, с цел да се съберат още веднъж.

Припомняме, че двамата започнаха връзка при започване на 2000-ата година, като след несполучлив годеж, през 2004 година се разделиха и всеки пое по пътя си. Въпреки това ориста реши, че Джей Ло и Бен имат потребност да дадат втори късмет на любовта си и те се събраха още веднъж през юли 2021 година Година по-късно пък застанаха и пред олтара, казвайки си " да " в Лас Вегас.

В тв изявление Дженифър показа, че й е лишило съвсем две десетилетия, с цел да опознае себе си, преди " Вселената да се отвори " и да й разреши да се събере с огромната й обич.

" Влюбих се в любовта на живота ми в по-ранните години от живота ми и по някакви аргументи... трябваше да пораснем и да вършим други неща ", стартира тя.

" И двамата си тръгнахме и имахме деца с други хора и други връзки, само че, знаете ли, постоянно съм си мислила, че той е моят човек. И когато се събрахме още веднъж, не можех да допускам и не мисля, че и той можеше. Не е нещо, което в миналото сме възнамерявали. Наистина бяхме траяли с животите си, само че когато се свързахме още веднъж, беше съвсем незабавно и просто знаехме, че желаеме да сме дружно ", изясни още латината.

Дженифър изясни, че след следващия си бракоразвод, се е обърнала във вътрешността към себе си и с времето се е научила да се обича повече. Признава, че сега, в който е усетила, че се усеща задоволително добре сама, тогава Вселената й изпратила Бен, тъй като тя към този момент била подготвена за тази връзка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР