Съпрузи от американския щат Ню Йорк твърдят, че призрак е

...
Съпрузи от американския щат Ню Йорк твърдят, че призрак е
Коментари Харесай

Призрачна жена се опита да изпие живота от 2-годишно дете

Съпрузи от американския щат Ню Йорк настояват, че фантом е посещавал дома им и даже са съумели да го снимат. Те са уверени, че размазаният облик на фотографията не е игра на светлината или инцидентно утежняване на изображението, а дух, преследващ детето им.

Всичко почнало, когато един ден 2-годишната щерка на американците – Джина, декларирала, че е посещавана от мистериозна жена, която обаче никой до този миг не бил виждал. В течение на няколко седмици момиченцето не спирало да споделя на родителите си, че нощем в спалнята ѝ идва дама на име Пег, облечена в странни облекла.

Почти всяка вечер тя леко отваряла вратата на детската стая, влизала безшумно и присядала до креватчето на Джина. След това отправяла взор към детето и го гледала дълго, без да каже нито думичка.

Първоначално родителите на момиченцето не приемали думите му съществено и смятали, че те са плод на детското въображение. Отношението им към думите на Джина обаче радикално се трансформирало, когато един ден инцидентно забелязали, че на нейна фотография участва и транспарантно женско лице, което няма по какъв начин да е попаднало в фрагмента.

Така те най-накрая си дали сметка, че щерка им не си измисля и в дома им фантом, който по необясними аргументи се интересува от техния хлапак.

Притеснено, че духът може да стори несгода, фамилията потърсило помощ от екстрасенс. Още щом пристъпил прага на дома, медиумът усетил наличието на отрицателна мощ, написа американско издание. След това той помолил жителите на жилището да го изоставен и в продължение на няколко часа изпълнявал разнообразни ритуали, с който да преференциални рисковия нахалник.

Малко по-късно той пояснил пред родителите на Джина, че призракът се е навъртал към момичето, защото е опитвал да изсмуче виталните му сили, само че оттук насетне няма да ги тормози. И в действителност, откакто фамилията се прибрало у дома, призрачното творение спряло да го навестява.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР