Съпругата на заподозрения в Гилго Бийч Рекс Хойерман, обвинена от адвокатите на жертвите, че е заподозряна в убийства

...
НЮ ЙОРК — Адвокат на семействата на две жертви на
Коментари Харесай

НЮ ЙОРК — Адвокат на семействата на две жертви на убийството на Гилго Бийч обвини съпругата на предполагаемия сериен убиец Рекс Хойерман за участие в новоразкрити убийства в Лонг Айлънд — но нейните адвокати отрекоха всякаква връзка с отвратителните убийства.

„Това е част от едно голямо престъпно начинание“, каза адвокатът на семействата Джон Рей в деня на дуелни пресконференции извън Централна сграда на федералния съд в Ислип. „Тя трябва да се счита за заподозрян, а не просто за страничен наблюдател или някой, който е бил жертва на съпруга си.“

Робърт Македонио, адвокат на съпругата на Хойерман Аса Елеруп, отхвърли обвиненията направо при собствената си медийна поява .

„Позволете ми да повторя: Аса или децата не са заподозрени“, каза Македонио. „Мисля, че прокуратурата даде това ясно. Много пъти са заявявали, че са били извън юрисдикцията, когато са се случили тези предполагаеми престъпления.“

Но Рей каза, че има достоверен свидетел, който може да потвърди, че Елъруп е била в резиденцията на Масапекуа Парк, когато съпругът й е довел секс работници до дома им, въпреки че свидетелят, жена, отказа да говори публично.

Елеръп „беше там“, настоя той. „И следователно тя е част от заговора и този заговор за вкарване на секс работници в дома доведе до смъртта.“

Служителите на Лонг Айлънд не са идентифицирали Елеръп, нейния син или дъщеря й като заподозрени в престъплението. серийни убийства. Преди това съпругата каза, че страда от депресия и травма след ареста на съпруга си.

По-рано в петък адвокатите на съпруга казаха, че тя се бори с рак и добавиха, че семейството е подало иск за щети на техните дом, причинени от следователи, докато претърсваха резиденцията за доказателства в продължение на 12 дни. Известието за иск е прелюдия към завеждане на дело срещу правителствена агенция.

Македонио каза, че Елеруп не е посещавал Хойерман от ареста му на 13 юли. Заподозреният е задържан без гаранция за три от убийствата, извършени от 2009 г. до 2010 г. Според нейния адвокат Елеруп страда от рак на гърдата и рак на кожата и в момента е на лечение, което се очаква да продължи 12 до 18 месеца.

В сряда съдия от окръг Съфолк нареди на Хойерман да предаде ДНК проба, докато прокурорите събираха доказателства по случая.

Роднините на жертвите Джесика Тейлър и Шанън Гилбърт изразиха ужаса си от усилията за набиране на средства за Елъруп и семейството й чрез страница в GoFundMe, създадена от Мелиса Мур, дъщерята на мъжа, наречен Убиецът с щастливо лице, който излежава доживотен затвор и се смята, че е убил най-малко осем жени в САЩ през 90-те години.

Сестрата на Шанън Гилбърт, Шер Гилбърт, каза, че „и много от семействата на жертвите смятат, че е отвратително, защото никога не сме получавали толкова голяма подкрепа, когато любимите ни хора изчезнаха.“

„Не разбирам Не знам за вас, момчета, но никога не съм чувал семейството на жертва на убийство да е получило $45 000 (дарения)“, каза Гилбърт по високоговорител.

Рей прочете изявление от роднина на Тейлър, който каза тя беше обезпокоена да види „как това семейство остава в светлината на прожекторите след ареста.“

_____

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР