Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев отново сподели антиромски фейсбук статус,

...
Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев отново сподели антиромски фейсбук статус,
Коментари Харесай

Жената на Томислав Дончев на война срещу циганската държава и псевдолибералните грантаджии

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев още веднъж показа антиромски фейсбук статус, който несъмнено се пързаля по ръба на границата на усещанията за расизъм и, още повече - на положителния усет.

Поводът за изявата ѝ в обществената мрежа е нашумелият побой над командоса Валентин Димов в пловдивското село Войводиново от двама млади роми.

В позицията ѝ мощно усещане прави и фактът, че дамата употребява изразителност от жълто-кафявите медии, критикувайки " псевдолибералните грантаджии ".

Ето и целия статус на Дончева:

" Пореден епизод от сериала " Интеграцията невъзможна ". На тези хора все някой им е отговорен - българите, страната, политиците. Те постоянно са почтени, жертви на събитията. " Твърда ръка " за всеки, без значение ром или българин, който бие, убива, краде, не се грижи съответно за децата си, трансформира ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и безапелационни ограничения, другояче напълно скоро ще се превърнем в циганска страна. И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които стартират да пищят всякога, когато някой се опита да назове нещата с същинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до такава степен, нарушителят да има повече права от жертвата. "

Съпругата на вицепремиера доби медийна известност през последните месеци най-много със статусите си по ромските въпроси. Преди време тя скандализира мнозина с думите си:

" Морковите за ромите са на приключване, време е за тоягата! "

След като от Българския хелзинкски комитет желаеха от Томислав Дончев да се разграничи от това изявление, брачната половинка му блесна с различен статус, в който разяснява конфликт сред роми и служители на реда в Ботевград и в същото време употребява мотива за офанзива против правозащитната организация. Ето го:

" Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с " остра " декларация в отбрана на правата на служителите на реда от Ботевград и да осъди похищенията върху тях като представители на българския етнос. Равенство в правата и отговорностите без значение на етноса, нали? Също по този начин предлагам, всяка циганка от въпросния блок да се отхвърли от мъжа си, в случай че е хвърлял камъни и дърве по униформените лица. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР