Съпругата на Тити Папазов – Маргарита, беше гост в предаването

...
Съпругата на Тити Папазов – Маргарита, беше гост в предаването
Коментари Харесай

Съпругата на Тити за осиновяването, спорта и романтичен ли е баскетболният спец

Съпругата на Тити Папазов – Маргарита, беше посетител в предаването „ Говори с Ива “ по „ Нова Телевизия “. Бившата баскетболистка разкри някои секрети от фамилния си живот с колоритния президент и треньор на Левски

„ Целият ми живот е минал в залата. Там се запознахме с Тити. Нашият живот е баскетбол ”, показа Марги Папазова пред Ива Софиянска-Божкова.

В момента Маргарита работи като помощник-треньор на националния тим по баскетбол, а с Тити Папазов са дружно от 22 години.

„ Той предприе първата крачка. Изключително нагъл е. Наистина сме радикално друго. Явно противоположностите се притеглят. При него е непрекъснат безпорядък. С времето съм приела всичко. Не можем да си обяснил какво предизвика прекосяването му от едно положение в друго. Тити е тъкмо сантименталния вид “, признава Папазова.

„ Със спорта е обвързвано всичко в нашето семейство. Големият ни наследник Александър тренираше футбол, беше решил да става вратар. В следствие той реши, че баскетболът му е по-интересен. Малкият ни наследник опитва от всичко, а от няколко месеца и той желае да тренира баскетбол ”, описа тя.

Маргарита Папазова се разплака пред камерата, когато описа за осиновяването на дребния Димитър. Тя пратила Тити за найлони поради боядисването на жилището им, а той се върнал с концепцията за Митко.

„ Казах му: „ Тити, аз те пратих за найлон, ти се връщаш с дете. Нямахме никакви съмнения за осиновяването. Сега разбрахте, че цялото ни семейство плаче “, показа разплаканата Папазова.

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР