Съпругата на Румен Радев – Десислава Радева, отново изпадна в

...
Съпругата на Румен Радев – Десислава Радева, отново изпадна в
Коментари Харесай

Първата дама Деси Радева изпадна в нелегалност след втория ковид

Съпругата на Румен Радев – Десислава Радева , още веднъж изпадна в конспиративност. След като на 2 февруари тя даде наново позитивен тест за ковид и изкара 10-дневната наложителна карантина, първата дама явно не се усеща напълно във форма, щом отново не участва на събитията, включени в формалната стратегия на президента.

Президентшата изненадващо не придружи Радев по време на визитата му в Сунгурларе във връзка празника на града и зарязването на лозята там точно на 14 февруари, въпреки да е била измежду предстоящите от уредниците посетители.

В рамките на тъкмо една година Деси Радева цели два пъти се разболява от Ковид-19, като по злополучна случайност това се случва все през каръшкия за нея февруари месец. При първия конфликт с вируса президентшата мина леко през него, само че информация по какъв начин е протекло боледуването и лекуването при повторното ѝ заразяване, както и дали и с какъв брой дози е имунизирана, не бе дадена от пресцентъра на " Дондуков " 2.

От година насам здравето на първата дама не е цветущо и проблемите я преследват непрекъснато. Припомняме, че напролет на предходната 2021 година тя претърпя и доста сериозна интервенция на мозъка, по време на която ѝ бе отстранена рискова аневризма от експертите по неврология в столичната болница " Св. Иван Рилски ", единствено няколко месеца след изкарания Ковид. Появиха се теории, че е допустимо това да е било затруднение, провокирано от ковид. След интервенцията Радева дълго време отсъстваше от публичния живот в страната, а и откакто се възвърне изцяло и се върна към нормалните си отговорности, отново избягваше прекомерно честите обществени появи.

За последно първата дама попадна под светлините на прожекторите по време на встъпването в служба за втори мандат на Румен Радев и вицето му Илияна Йотова. Още тогава наблюдателните жители видяха, че Деси не е в напълно съвършено здраве, тъй като по време на цялата тържествена гала стискаше носна кърпичка в ръката си, написа Ретро.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР