Съпругата на противоречивия диктатор Ким Чен Ун, Ри Сол Джу,

...
Съпругата на противоречивия диктатор Ким Чен Ун, Ри Сол Джу,
Коментари Харесай

 Оргиите на противоречивия диктатор включват момичета на 13 години: Съпругата почти не я пуска на публични места, а това, което той направи, е ужасяващо 


Съпругата на спорния деспот Ким Чен Ун, Ри Сол Джу, беше забелязана за финален път на обществено място на 25 януари 2020 година, когато придружаваше брачна половинка си в спектакъл Samjiyon за представлението на Лунната нова година.

На фотоси, публикувани от държавните медии, тя се вижда да ръкопляска сред севернокорейския водач и вуйна му Ким Кьон-хуи и заобиколена от лоялни членове на Работническата партия.


Анализаторите виждат Ри като знак на смяната в управлението на Севера – свежо, женствено лице, което може да смекчи имиджа на комунистическия режим вкъщи и в чужбина. В ранните години на брака наподобява имаше стремежи резултат.

Няма доста информация за брачната половинка на Ким. Смята се, че тя е родена някъде сред 1985 и 1989 година и е учила в университет в чужбина – рядка чест за севернокорейците.

Съобщава се, че Ри и Ким са имали прибързана женитба през 2009 година, откакто бащата на Ким Чен Ун, Ким Чен Ир, е получил инсулт и фамилията се е опитвало да разшири кръвната си линия. Ким Чен Ир умря през декември 2011 година, когато Ри към този момент беше родила наследник. Докладите допускат, че от този момент тя има още две деца, макар че това в никакъв случай не е доказано.


В ранните години от ръководството на Ким брачната половинка му постоянно е засичана до него на домашни събития. През юли 2012 година държавните медии потвърдиха, че тя е негова брачна половинка. Според известия в южнокорейските медии, нейните стилни облекла, прически и чанти са били копирани от висшето общество на Пхенян и мечтани от елементарните хора, които нямат вяра, че в миналото ще могат да си разрешат сходен разкош.

Когато Ри придружи брачна половинка си на държавно посещаване през март 2018 година, това беше признато като в допълнение доказателство, че тя е била поддържана като версията на Севера на „ първата дама “. Тя участва на междукорейската среща на върха през април 2018 година, където се срещна с южнокорейския си сътрудник, а на идната година Ри беше хазаин на държавното посещаване на китайския президент Си Дзинпин и брачната половинка му. Оттогава тя изчезна от погледа.


Животът на Ким Чен-ун е придружен от невероятни обстановки, само че и пикантерии. Извратени неща като възбраната на погребенията и сватбите в Северна Корея, убийството на личния му брат и кой знае какъв брой други членове на фамилията, както и основаването на страна без съществени човешки права, където всичко е подчинено на него, белязват живота и кариерата му.

Твърди се, че в Северна Корея има т. нар Пети отдел, харем от към 2000 дами, чиято задача е да забавляват партийните чиновници, а след купона да спят с тях.


Тази процедура съществува от времето на Ким Ир Сен, който възприе ролята си на " татко на нацията " безусловно. Твърди се, че самият Ким Ир Сен е употребявал услугите на танцьорки-проститутки и е заченал с тях огромен брой извънбрачни деца, а тази странна „ традиция “ е продължена от Ким Чен Ун.

За да станат нещата още по-странни, твърди се, че оргии се провеждат с девици, някои от които са на 13 години.


Войници идват в учебните заведения след девойките и ги заплашват да не споделят на фамилиите си, тъй като ще ги убият.

Превод по непознати медии Struma.com


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР