Съпругата на продуцента Иван Христов е известна като водеща от

...
Съпругата на продуцента Иван Христов е известна като водеща от
Коментари Харесай

Любимата на Иван, Ирина Тенчева, ще изненада почитателите си с нещо ново

Съпругата на продуцента Иван Христов е известна като водеща от дребния екран, а от известно време и с лайф видеа и разнообразни постове, на кулинарна тема, в своя Инстаграм профил.

Нейните лайфове са изпълнени с възторг и по всичко проличава, че тя обича това, което прави. Почти всекидневно тя демонстрира на своята публика предписания със сезонни артикули, а почитателите ѝ вземат участие интензивно в мненията с въпроси и поздрави.

Днес Ирина Тенчева с наслада заяви в своя Инстаграм профил, че сборникът ѝ с предписания към този момент е в печатницата и тази нейна стъпка е с помощта на феновете ѝ.

Под своя пост тя написа: Мили хора, с наслада желая да ви споделя, че въодушевеният от нашата дребна Instagram общественост алманах с мои предписания, към този момент е в печатницата. В момента, в който имаме подготвеност - ще обявим старт за предварителните поръчки, които с голямо наслаждение ще подпиша за вас!
Благодарностите към хората, застанали до мен в това премеждие ще бъдат специфични и в обособена обява.
Тук означавам единствено @slav.huben и @ralitsa.naidenova, с които сътворихме корицата!
Нетипична за кулинарна книга, само че отразяваща мен тъкмо такава, каквато съм в моя дом и в моята кухня - спокойна, с цялостни ръце и сърце и с подготвеност за хубави прекарвания с Върховен административен съд - моите посетители!
Обратното преброяване стартира!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР