Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, събра погледите в

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, събра погледите в
Коментари Харесай

Деси Радева пак изумява, събра погледите в Израел със стилен небесносин тоалет

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, събра погледите в Израел. Както БЛИЦ заяви, през днешния ден Радев дойде в Израел, като визитата му е във връзка 75-ата годишнина от спасението на българските евреи и 70-ата годишнина от основаването на Държавата Израел.

Съпругата на президента бе в моден лазурен тоалет на посрещането, изискан и в гамата на израелските държавни цветове.




" Аз се надявам, господин президент, ние да насърчаваме с вас това съдействие. Израел, като водеща страна в региона на високите технологии, би имала интерес да влага и в капацитета, който има България в тези области, която се трансформира от ден на ден в център за осведомителни, информационни технологии, научни проучвания в Югоизточна Европа ", обърна се към сътрудника си Румен Радев.

Израелският президент акцентира, че евреите в никакъв случай няма да не помнят смелия акт на България по време на Втората международна война и спасяването 50-те хиляди българските евреи от нацистките лагери на гибелта.

" Трябва да сме единни против омразата”, акцентира Ривлин.

Той обаче не пропусна опцията да опита да завоюва съдружник в лицето на България против Иран. " Трябва да се надигнем против Иран, който продължава да спонсорира тероризма и да популяризира неустойчивост в Близкия изток ".

Самият Румен Радев уточни, че по време на своето европредседателство България ще продължи да поставя старания за възобновяване на договарянията в границите на Близкоизточния кротичък развой, за реализиране на дълготраен мир в района.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР