Съпругата на президента Росен Плевнелиев (2012-2017г.) бе сред тазседмичните гости

...
Съпругата на президента Росен Плевнелиев (2012-2017г.) бе сред тазседмичните гости
Коментари Харесай

Деси Банова: Росен Плевнелиев обича банички, детето ни - също!

 Съпругата на президента Росен Плевнелиев (2012-2017г.) бе измежду тазседмичните посетители на " Черешката на тортата " по Нова тв. Домакин на шоуто нощес бе Георги Блажев, който предизвика гостите си да разкрият забавни елементи от персоналния си живот. Попитана какво готви на половинката си, някогашната синоптичка Деси Банова разкри какво обича да си похапва Плевнелиев. 

" Ще ви изненадам, само че моят брачен партньор доста обича тестени произведения - бял самун, черен самун, баничка. Обожава ги, надлежно нашият наследник също. С ген и доста спорт ги бори. Сега е съвременно да се броят крачки и си ги броим с крачкомер, само че той доста постоянно ме бие, прави по 15 000, до момента в който аз по 9 - 10 000 ", сподели тя. 

По-късно в предаването съществена тематика на диалог станаха децата и кърменето на публични места. 

" Не виждам грам полов намек в това майка да кърми детето си, а в това време да има еротични модели. Случвало ми се е да пътувам отвън България без сина ми Йоан, само че желаех да запазя кърмата си. Трябваше да я изстисквам на 3 часа. На австрийското летище нямаше на никое място контакт, с изключение на пред женската тоалетна. Тогава брачният партньор ми държеше сакото си пред мен и ме криеше ", описа още тя. 

" Аз изпомпвах кърмата си и когато бях в Съединени американски щати и се прибрах с едно голямо цялостно шишенце ", добави Банова

" Много хора ще се учудят, че съм споделила много персонални неща, само че аз видях, че даже и да не приказвам за себе си, медиите и таблоидите ще си съчиняват. Вече не разрешавам някой различен да ограбва моето благополучие ", приключи брачната половинка на Плевнелиев.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР