Съпругата на президента на САЩ Мелания Тръмп посети център на

...
Съпругата на президента на САЩ Мелания Тръмп посети център на
Коментари Харесай

Мелания Тръмп тръгна при децата-мигранти със скандално облекло

Съпругата на президента на Съединени американски щати Мелания Тръмп посети център на границата с Мексико, в който са настанени деца-мигранти и провокира рецензии поради облеклото си, до момента в който се качваше на самолета.

Мелания носеше с яке с надпис: "Изобщо не ми пука, а на теб? ".

Надписът бе на гърба на зеленото яке с качулка.

Когато бе запитана какво обръщение насочва дрехата на първата дама, говорителката Стефани Гришам сподели: "Това е яке. Няма прикрито обръщение. Надявам се, че след днешната значима аудиенция в Тексас, медиите няма да изберат да се концентрират върху дрешника й ".

Първата дама се преоблече с бледожълто яке, преди самолетът да кацне в Макалън, Тексас, за визитата в центъра, където са настанени 55 деца мигранти.

Тя посети центъра единствено ден, откакто президентът Доналд Тръмп смени курса и подреди фамилиите, влизащи от Мексико незаконно в Съединени американски щати, да не бъдат разделяни, означи Ройтерс.

Melania, that jacket! | By CNN's Carol Costello via @CNNOpinion https://t.co/xMb72pIcCk pic.twitter.com/adqWlqNWS8
— CNN International (@cnni) 22 June 2018
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп подреди на Пентагона да настани във военни бази 20 000 непридружени деца мигранти на територията на страната . Това сподели представител на армията, представен от Франс прес.

В своя декрет, подписан в сряда, с цел да постави завършек на разделянето на границата на фамилиите на незаконни мигранти, американският президент Доналд Тръмп подреди на министерството на защитата да даде всяка постройка, която може да бъде употребена за настаняване на мигранти.

Здравното ведомство от няколко седмици желае да употребява някои от многото американски военни бази в южната част на Съединени американски щати, с цел да настанява там малолетни мигранти, идващи сами в Съединени американски щати, с цел да откри техни близки.

Вижте повече:

Тръмп постави завършек на разделянето на деца-мигранти

Кадри от Съединени американски щати шокираха света – деца в кафези

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР