Съпругата на президента Десислава Радева се изживява като българския Доналд

...
Съпругата на президента Десислава Радева се изживява като българския Доналд
Коментари Харесай

Г-жо Радева, внимателно с Фейсбук! Не се изживявайте като Тръмп

Съпругата на президента Десислава Радева се изживява като " българския Доналд Тръмп ", разяснявайки щяло и нещяло в профила си във Facebook.

В това кардинално не би имало нищо неприятно при днешните благоприятни условия на обществената мрежа, в случай че не беше несъответствуващия език на така наречен първа дама, който постоянно не подхожда на позицията й в страната и може да се дефинира като много необуздан, леконравен и даже просташки.

В разяснява в профила си във Facebook основаването на група, наречена " Първата дама ". Страницата е изпълнена с постове, написани " от името на Радева ", съобщи Нова телевизия. Затова тя предизвестява приятелите си, че страницата не се поддържа от нея.

Ето и цялостния коментар на Десислава, неотдавна Радева, а още по-отскоро и по случайност - и първата дама:

" Майко блага! Както би възкликнала моя тежка " фенка ". За тази страница разбрах неотдавна. Лошо няма! Това е хубавото на демокрацията - изразяваш свое мнение, нехаресване, иронизираш. Проблемът е, когато го правиш анонимно. От боязън ли, от дребнодушие, от предпочитание да се подиграеш, примесено с отвращение да погледнеш в самия себе си. Щото е по-лесно.

Мишкуването ни превзема - бързо или постепенно е без значение. Важното е, че ни превзема навсякъде и се желае вътрешна мощ да не му се поддадеш.

Въпросната страница няма нищо общо с мен... Затова, администратори, апелирам, най-малко не ползвайте профилната ми фотография за вашия шарж или каквото там е, тъй като това си е чиста проба операция. Продължавайте в същия дух, имате някои много смешни постове. А другояче - бих се тормозила, в случай че ме харесват всички. Бъдете здрави! (Сега най-малко лайковете ви ще се усилят ;) Про боно, щото съм ларж) ".

Върви, че разбери от злобното и пренебрежително коментарче на президентшата защо иде тирада в тази ситуация! Бихме посъветвали госпожа Радева да си откри свястно и почтено занятие, подхождащо на високия й сан, за който видно тя въобще не е готова, а може би е и извънредно несъответствуваща, като се има поради характера и възпитанието й.

Нека Десислава вземе образец от някои скромни и почтени президентски съпруги преди нея, които - единствено с едно изключение - това на госпожа Стоянова, не се набиваха на очи и не се афишираха непрекъснато, с едничката цел да са непрекъснато на фокуса на обществото. Да, това не е належащо, а и мадам Радева въпреки всичко не е в Белия дом и не е Доналд Тръмп. Макар и с всичките крещящи дефекти на президента на Съединени американски щати, той въпреки всичко е милиардер и е постигнал доста в бизнеса, за разлика от нея.

Можете, да вземем за пример, като брачна половинка на президента да се занимавате с щедрост - в България е цялостно със страдащи хора и небогати дечица, а и е уместно за ситуацията ви на първа дама.

Ако пък госпожа Радева не може сама да се усети какво е благоприлично и какво не за високата й позиция в страната, то най-малко има специалисти по протокол в екипа на президента, които да я напътят. Защото очевидно самият президент Румен Радев е заседнал в държавни каузи и не вижда какви ги твори половинката му. Все в миналото обаче ще му се наложи да вземе отношение, в противоположен случай това ще му се отрази отрицателно на рейтинга.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР