Съпругата на президента Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила

...
Съпругата на президента Десислава Радева коментира скандала, избухнал в профила
Коментари Харесай

Десислава Радева за Светослав Иванов от бТВ: Добър журналист или самопретенция за такъв?

Съпругата на президента Десислава Радева разяснява абсурда, избухнал в профила на някогашната пиарка на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева.

Във фейсбук Бозаджиева разяснява присъединяване в „ 120 минути “ на някогашния енергиен министър Александър Николов.

„ Спрях да броя гостуванията на някогашния министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, само че повярвайте ми, прави усещане. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито един път не изиска да чуе позицията на актуалното управление на министерството. Нито един път. Седем месеца. Пиша това, тъй като и аз, както допускам и доста други, се прехласвах по тези думи на водещия при започване на предаването, които звучат като вярната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче прочувствените ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе “, написа Бозаджиева във фейсбук.

Под поста на Бозаджиева с коментар се включва и журналистът Явор Дачков, който дефинира присъединяване на ексминистъра в 120 минути като платена обява.

Дачков прибавя, че Светослав Иванов е добър публицист.

Под обявата се появява и отговор от първата дама, която прибавя „ Дали? Или самопретенция за добър?! “ Зрителско мнение, прибавя още тя./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР