Съпругата на Никола Добревски - Кольо Фичето, който през 2017

...
Съпругата на Никола Добревски - Кольо Фичето, който през 2017
Коментари Харесай

И жената на Фичето, който запали сина си, отива на съд

Съпругата на Никола Добревски - Кольо Фичето, който през 2017 година подпали сина си в село Отец Кирилово, също се оказа на подсъдимата пейка, заяви "Трафикнюз ".

Величка Добревска е обвинена за източване на банкови карти. Престъплението е осъществено в интервала ноември 2014 - май 2015 година. Величка работела като домашна помощница в дома на земеделския производител Георги Пеев. Той й имал цялостно доверие и й дал цялостен достъп до дома си. Величка знаела къде притежателят държи както парите за настоящи потребности, по този начин и банковите карти на Пеев и брачната половинка му.

Заради финансови проблеми в фамилията си Величка решила да се възползва от картите и почнала да тегли дребни суми от тях. Използвала разнообразни банкомани, като пътувала до Раковски, Брезово, Чирпан, Пазарджик и Стара Загора. В последна сметка тя изтеглила общо 14 280 лв. от двете карти, преди притежателят им да открие неналичията. Тогава Пеев подал тъжба в полицията.

Вчера делото против Величка бе отсрочено, защото някои от очевидците не са били известени в период.

По време на процеса против брачна половинка й Никола - Величка Добревска отхвърли да свидетелства против него и съобщи, че не помни нищо от съдбовната вечер.

Драмата се разигра на 27 декември 2017 година 32-годишният Иван Добревски прекара идващите три месеца в Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Свети Георги ", където два месеца по-късно умря. Днес бе второто съвещание по делото.

Във съдбовната вечер Никола Добревски, по прочут като Кольо Фичето, бил в дома си в с. Отец Кирилово, като преди този момент изпил към 500 грама ракия. Той почнал да се заяжда със брачната половинка си, тъй като бил схванал, че синът им взел 10 лв. назаем от гражданин на селото.

Съпругата на обвинения му споделила да не се тормози, тъй като Иван Добревски щял да върне парите. Бащата не се успокоил, взел еднолитрова бутилка, цялостна с бензин и декларирал, че ще отиде да възпламени автомобила на сина си. В това време синът влезнал в къщата на родителите си, при което обвиненият почнал да му се кара за взетия заем.

Иван му обяснил, че заемът е негов и ще си го върне. Добревски се ядосал, вдигнал бутилката и изсипал върху главата на сина си бензина, който се стекъл по облеклата му, след което ги запалил. Той получил изгаряния по главата, лицето, шията, гърдите, гърба и двете ръце. Майката се пробвала да му помогне, като го поляла с вода и срязала част от горящите облекла. На място дошъл екип на Спешна помощ, който откарал потърпевшия в болница, където макар извършеното интензивно лекуване, няколко месеца по късно той умря от породените контузии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР