Съпругата на на Ким Чен-ун, която е бивша мажоретка, разполага

...
Съпругата на на Ким Чен-ун, която е бивша мажоретка, разполага
Коментари Харесай

Невижданият лукс, в който живее потайната жена на Ким Чен Ун

Съпругата на на Ким Чен-ун, която е някогашна мажоретка, разполага с 4 милиарда английски лири благосъстояние, живее ултра първокласно и избира тоалетите си от дрешник, цялостен с дизайнерски облекла.

Ри Сол-джу се появи обществено за първи път от повече от година на фона на слуховете, че е екзекутирана, написа Daily Star.
Тя е омъжена за един от най-могъщите мъже на Земята, само че сходно на огромна част от протичащото се в Северна Корея, тя се пробва да резервира персоналния си живот затулен в загадка.

Ри направи дълго чаканото си завръщане пред обществеността на концерт, отбелязващ Деня на блестящата звезда, значим държавен празник в Северна Корея. Продължителното ѝ неявяване провокира спекулации за бременност, болест или пагубен раздор с нейния тираничен брачен партньор.

Смята се, че тя живее охолно, първокласно, пие скъпо шампанско, шири се в първокласни дворци и частни самолети, макар че би трябвало да си затваря очите за ексцесиите на брачна половинка си.



Детството на Ри в североизточния град Чонджин е забулено в тайнственост и анализаторите считат, че името ѝ може да е псевдоним.

Тя беше измежду 90-те мажоретки, които показаха страната си на състезание по лека атлетика в Южна Корея през 2005 година

Смята се също, че Ри е била певица в известния оркестър Унхасу, само че откогато се омъжи за Ким, севернокорейските управляващи " се пробват да изтрият предишното ѝ като певица и актьор, като конфискуват известни CD-та от нейните осъществявания ", съгласно южнокорейски коментатор.

Смята се, че са се оженили през 2009 година, само че Ри не е обществено показана като брачна половинка на Ким до 2012 година

Двойката има три деца - наследник, роден през 2010 година, и щерка през 2013 година, както и трето през 2017 година, чийто пол не е оголен и имената им в никакъв случай не са били публично обявени.

Когато е в очите на обществеността, Ри нормално е до брачна половинка си, само че публичният ѝ живот е пресечен от продължителни отсъствия. Тя изчезна за девет месеца през 2016 година, четири месеца през 2017 година и 2019 година преди последния дълъг сектор.

Някои спекулираха, че тя е осъдена за превишаване на пълномощията си. Ри е известна с насладата от по-фините неща в живота, защото огромна част от популацията на Северна Корея е изправена пред апетит и последна беднотия.

Често я виждат в скъпи костюми на Chanel за по 8000 паунда, а сбирката ѝ от ръчни часовници се счита, че коства зашеметяващите 6 милиона паунда.

Съобщава се, че Ким има 17 дворци из Северна Корея, в това число един със лична 500-метрова авиописта в Уонсан.

Основната резиденция на двойката, Central Luxury Mansion, е в столицата на страната, Пхенян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР