Съпругата на Момир Джокович, чичо на Новак Джокович, го открила

...
Съпругата на Момир Джокович, чичо на Новак Джокович, го открила
Коментари Харесай

Трагедия в дома на Новак Джокович. Чичо му се обеси, след като жена му го ограби и му спряха тока

Съпругата на Момир Джокович, чичо на Новак Джокович, го разкрила мъртъв и обсебила цялото благосъстояние, което той изработил от преработката на скъпоценни камъни. По-късно се оказа, че роднината на тенисиста се самоубил, защото схванал, че благоверната го мами и не могъл да го преживее и се самоубил. 59-годишният Момир се обесил преди четири години в къщата си в Кралево, написа Курир.

Първият братовчед на бащата на Новак, Срджан, не могъл да понесе това, че брачната половинка му го измамила. Докато бил в Австралия, тя го провъзгласила за мъртъв и си присвоила парите му.

Момир бил по обучение миньор и в продължение на 4 десетилетия се занимавал с изследване и обработка на минерали и по този начин забогатял. Бил добър човек, почтен и работлив. Дълго живеел със брачната половинка си в Австралия, само че преди 15 години решил да се завърне в Сърбия да оправи някакви документи. Съпругата му употребила тази обстановка и го оповестила за мъртъв. Парите, които индивидът проработил, работейки със скъпоценни камъни, били завлечени от нея. Той се опитвал да потвърди, че е жив, само че на вятъра. Пишел писма до посолството на Австралия, доказвал, че той е индивидът, който е провъзгласен за мъртъв, само че никой не му обърнал внимание.

След няколко години се отказал и отишъл в Словения да работи като охранител. Работел като вол, само че го тормозело, че с парите, които заработва не може да живее като преди, а не можел да се помири и с това, че го измамила жена му. Набързо се върнал в Кралево, последните години живеел непретенциозно, на ръба на оцеляването.

Срджан доста пъти му помагал, само че Момир не желал да живее от лепта. Той се обесил, когато му спрели тока. Имал огромни задължения за налози и комунални, а не желал да бъде задължение на брат си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР