Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, повдигна по любопитен и

...
Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, повдигна по любопитен и
Коментари Харесай

Съпругата на Шумахер към феновете на съпруга си: Големите неща започват с малки крачки. Заедно сме по-силни

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, повдигна по любопитен и завоалиран метод осведомителната завеса към положението на именития водач от Формула 1.

На 29 декември се навършват шест години от злощастния случай, при който Шуми си удари неприятно главата при рухване, до момента в който караше ски. След това той известно време беше в кома и претърпя няколко мозъчни интервенции.

Оттогава процесът на лекуването на седемкратния международен първенец във Формула 1 се пази в цялостна загадка и не се изнася никаква информация за положението му. През това лято 50-годишният немец претърпя новаторско лекуване в Париж, а това беше разкрито от обява на в. „ Паризиен “.

„ Големите неща стартират с дребни крачки. Много дребни късчета образуват огромна мозайка. Заедно сме по-силни. Това, дружно с обединените сили на придвижването „ KeepFighting “, окуражава всички “, съобщи Корина Шумахер в послание към почитателите на брачна половинка си.

„ KeepFighting “ е името на фамилната фондация на Шумахер, която поддържа жертвите на произшествия и влага в мозъчни проучвания и такива на гръбначния дирек.

Фенклубът на Михаел Шумахер в Керпен, родният град на именития водач, изиска позволение да употребява слогана „ KeepFighting “ в свои начинания във връзка някогашния играч на Джордан, Бенетон, Ферари и Мерцедес.

„ За страдание още веднъж пристигна миг, в който да отбележим годишнина от ужасяващия случай с Михаел. Шест години таим вяра, че Шумахер един ден още веднъж ще се завърне пред обществото “, разяснява президентът на фенклуба Райнер Ферлинг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР