Съпругата на Кирил Петков няма да го подкрепи на предстоящите

...
Съпругата на Кирил Петков няма да го подкрепи на предстоящите
Коментари Харесай

Брутално предателство! Линда Петкова заби звучен шамар на мъжа си Кирил.

Съпругата на Кирил Петков няма да го поддържа на идните избори през октомври. Линда въобще няма да се разноски до изборната секция, защото по закон е лишена от право на глас в България. Канадката към момента не е получила българско поданство, което автоматизирано значи, че не може да упражнява вота си на каквито и да било избори, които се състоят у нас.

Макар да живее от 15 години на територията на България дружно с мъжа си и децата им, сладкарката нямала мотивация да придобие и поданство тук, защото процедурата ѝ се виждала много тромава и комплицирана. Едва след влизането на Петков в политиката тя се задействала и предходна изпита по български език, който е едно от наложителните условия, с цел да бъде обещано на чужденец българско поданство. Оттогава обаче са минали месеци и Линда към момента е в графата „ чакащи “.
Невъзможността да гласоподава за мъжа си обаче не я стопира да взе участие интензивно в предизборната му акция и да пропагандира наред за него в обществените си мрежи. Този път обаче канадката не пожела да застане един до друг със брачна половинка си по време на обиколките му в страната, с цел да поддържат версията, че са щастливо и любящо семейство, а отпътува за родината си дружно с децата. При околните си тя изкара повече от две седмици, като не спря да разгласява фотоси от приятното им превозване там. „ Моят парадайс “, написа Линда за остров Британска Колумбия, където събираше загар в първокласен хотел дружно с дъщерите си.

Само най-голямата от трите щерки на Кирил ще може да поддържа татко си с бюлетина. Става дума за Ванеса, която приключи университета в Ню Йорк тази пролет и остана да живее в Америка. Другите ѝ две сестри към момента са малолетни. За да се види с тях и майка си, Ванеса летяла от Щатите до Канада и се включила към ваканцията по женски. От чужбина ще гласоподава и майката на някогашния министър председател – Венета, която след пенсионирането си не се прибра в България, а продължи да води първокласния си канадски живот и да харчи чужбинската си пенсия там.

На огромна поддръжка от родата Петков не можел да разчита, тъй като с роднините му, изключително тези по бащина линия, били изпокарани грубо от години. Причината била общи парцели. Близките му не му симпатизират и нееднократно са се изказвали остро по негов адрес в медийното пространство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР