Съпругата на Ивайло Цветков - Нойзи втрещи зрителите на Нова

...
Съпругата на Ивайло Цветков - Нойзи втрещи зрителите на Нова
Коментари Харесай

Самозабрави се: Мария Игнатова се оля с интимни признания!


Съпругата на Ивайло Цветков - Нойзи втрещи феновете на Нова ТВ с интимните си самопризнания. Мария Игнатова тотално се самозабрави в ефир и се оля с разкрития за персоналния си живот, който, с изключение на нея, не вълнува изключително никой различен.

Това се случи по време на " Звездите в нас ", където Марчето се изявява като водещ дружно с Ненчо Балабанов. Докато Ненчо е допустимо най-сдържан и обран обаче, Игнатова рамене, та дим се подвига и се усеща какво е споделила, чак при приключен факт.

Последната й такава издънка беше по време на осъществяването на парчето на Металика " Nothing Else Matters ". Вместо да се отдаде на професионализма, за който й се заплаща, и да разяснява осъществяването на сцената, Мария се отдаде на носталгични мемоари.

" Ох, на тази ария се целувах с момче за първи път. Беше необикновено и... ", разбъбри се Марчето, само че очевидно изумените погледи на журито я стреснаха и тя млъкна, та даже се изчерви. А таман беше набрала скорост да продължи да споделя, цветно освен това...

Тези прояви на Игнатова не останаха незабелязани от феновете, които разясниха в нета, че очевидно студенината на Нойзи тежи на водещата и тя е закопняла за същински горещи милувки.

" Ами да, представете си единствено каква картинка са в леглото с тоя дървар. Сигурно е като цепеница, горкият, а Марийка към този момент е петимна за някой жребец ", смеят се в нета.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР