Съпругата на холивудския актьор Алек Болдиун – Хилария, се похвали

...
Съпругата на холивудския актьор Алек Болдиун – Хилария, се похвали
Коментари Харесай

Алек и Хилария Болдуин очакват още едно дете

Съпругата на холивудския артист Алек Болдиун Хилария , се похвали в Инстаграм с щастлива вест . Двойката чака шестото си дете (пето за Хилария). Щастливата майка демонстрира фотография на леко наедрялото си коремче и видео със сърцетуптенето на бебето.

 
В началото на бременността Хилария се чувствала зле . „ Още е прекомерно рано, само че ние узнахме, че в мен пораства дребен човек. Звукът от неговото сърце ме кара да се усещам щастлива – изключително след загубата, която преживяхме напролет. Ние желаеме да споделим радостната вест и не считаме да крием моята бременност. В първите месеци се усещах зле, заради непрекъснатото гадене и в този момент не считам да се върша, че се усещам добре “, показа тя. И моли медиите да не пращат папараци да я наблюдават.
 
През миналата пролет, тогава 35-годишната Хилария още веднъж се похвали с щастлива вест . За страдание, единствено седмица по-късно стана ясно, че е изгубила бебето . Около половин година по-късно пожелаваме на щастливата двойка да стигне до дъно и скоро да споделя фотоси на бебешки крачета и усмивки.

 
Алек и Хилария Болдиун имат четири общи деца , а артистът има още едно от брака си Ким Бейсинджър . 26-годишни по-младата Хилария е омъжена за Алек от 2012 година

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР