Съпругата на червения енергиен олигарх Румен Овчаров на бърза ръка

...
Съпругата на червения енергиен олигарх Румен Овчаров на бърза ръка
Коментари Харесай

Дръпнаха ли САЩ кранчето на сладките парички на Румен Овчаров?


Съпругата на аления енергиен олигарх Румен Овчаров на бърза ръка е станала милионер.

 

Иванка Овчарова забогатява стремително, откакто през август м.г. си купува компания „ Топ Инвест Къмпани “. Срещу платените 40 000 евро за акциите Овчарова става притежател на куп парцели в цялата страна, които са оценени на милиони!

 



Само един от парцелите – апартамент от 100 кв. м. в първокласен столичен квартал коства най-малко 250 000 евро. На името на „ Топ Инвест Къмпани “ се водят и голям имот, дружно с солидна постройка в близкото до София с. Саранци, където резиденции имат голям брой богаташи, голяма почивна станция в санданското с. Лиляново, комплекс за ловджийски, рибарски туризъм, включващ няколко вили и помощни постройки на брега на Дунава в с. Загражден, общ. Гулянци. Всеки един от парцелите коства неведнъж повече от 40-те хиляди евро, броени от компанията на Иванка Овчарова, споделят брокери. Евентуалната им продажба ще е добре пристигнала за изтънелия бюджет на семейство Овчарови.

 

След наложените му наказания от Съединени американски щати по закона „ Магнитски “ поради присъединяване в корупционни покупко-продажби и приемане на подкупи от милиони евро, Румен Овчаров разгласи, че със брачната половинка му от дълго време са скромни пенсионери и се устоят единствено с парите от страната.

След глобите нито една банка няма да посмее да му открие сметка, по която да идват дотации от скритите му офшорни компании, за които се разбра от разкритията на щатските управляващи.

 

Овчаров ще е заставен да се реди на опашка в кварталната поща, с цел да си получи пенсията. По този метод ще може да поддържа връзка с хилядите небогати старци, които ръководената от олигарси и номенклатурни наследници Българска социалистическа партия твърди, че пази.

Макар и някогашен министър и народен представител, надали пенсията на Овчаров би му стигнала, с цел да заплащат налозите и сметките за ток на фамилната благосъстоятелност.

 

Тук е мястото да отбележим, че дружно с Иванка, която също като него цялостен живот е била на държавна работа, се ширят в голям мезонет от 380 кв. м. в София. Добър образец за скромни и отрудени пенсионери, няма спор!

 

Уикендите си борецът за обществени правдини и бранител на бедните прекарва на вилата си в с. Саранци, която надалеч не е схлупена къщичка, наследена от предците му, а голяма вила с непристъпни дувари и солидни бетонни основи, с повърхност над 300 квадрата.

 

За похлупак неотдавна стана ясно, че Овчаров и жена му са горди притежатели на 5-етажна морска хасиенда в Бяла, край Варна. Палатът е изникнал безусловно на морския бряг, а за строителството му не са жалени никакви средства. Брокери показват, че пазарната цена на парцела е над 1 млн. евро. Отделно са разноските за поддръжка, които мъчно биха могли да бъдат покрити от пенсиите на Овчарови.

 

Твърди се, че Овчаров бил наясно още преди месеци, че е взет на мушка от службите в Съединени американски щати поради корупционните му афери с съветски компании за сметка на българската енергетика, продължаващи десетилетия. Като прозорлив човек, Овчаров е взел нужните ограничения, с цел да си обезпечи законно благосъстояние.

Източник: Уикенд, crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР