Съпругата на бития от край Добрич Пламен Михов - Илияна

...
Съпругата на бития от край Добрич Пламен Михов - Илияна
Коментари Харесай

Състоянието на Пламен, пребит от мутрата Шалтера, се е влошило рязко!

Съпругата на бития от край Добрич Пламен Михов - Илияна Кръстева, съобщи пред камерата на Българска национална телевизия, че нощес още веднъж положението на Пламен се е влошило и се е наложило екип на Бърза помощ да го закара в болница, където са му направени вливания.

Днес предстоят нови проучвания. Тя призна, че фамилията им е подложено на голям стрес и напрежение.


Илияна Кръстева

Обвинение за безчинство на пътя получи 37-годишният Илтер Асанов-Шалтера, който в петък блъсна с колата си тази на Пламен Михов, стреля по него и най-после го преби.

По думите й случилото се е несъответстващо, защото сходна експанзия не е обяснима с безусловно нищо. Тя беше безапелационна, че с юристите ще предявят иск не против безчинство, а за опит за ликвидиране, защото единствено бързата реакция на Пламен е съумяла да предотврати произвеждането на изстрел в купето на колата.

"Ако не покажем, че имаме страна, този вид агресори ще продължат да тероризират елементарните хора, а това е неприемливо ", безапелационна беше Илияна Кръстева. "Аз имам вяра в Бог. Съдебната система би трябвало да се потвърди, с цел да мога да допускам. Искам да имам вяра ", сподели още тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР