Съпругата на Алексей Навални - Юлия се обърна към Путин

...
Съпругата на Алексей Навални - Юлия се обърна към Путин
Коментари Харесай

Юлия Навалная за пореден път поиска тялото на съпруга си

Съпругата на Алексей Навални - Юлия се обърна към Путин и за следващ път настоя тялото на опозиционера да бъде върнато на майка му. В шест минутно видео в обществените платформи Юлия изиска Алексей да бъде заровен почтено. Част от думите й.

" Днес стават 9 дни откогато умря моят мъж, 9 дни откогато Путин умъртви Алексей Навални. Но за Путин убийството се оказа незадоволително. Сега той държи като пленник тялото му, унижава майка му. Принуждава я да се съгласни на скрито заравяне, другояче... Представете си, другояче заплашват, че ще създадат нещо с тялото на Алексей. Че с него нещо ще се случи, тъй като - изтъквам - тъй като времето работи против нас. Заплашват, че ще го погребат те - в самия затвор, където беше погубен. От няколко дни те безусловно изтезават майката на Алексей. Аз прелестно разбирам, че това не е измислено от някакъв следовател от Салехард. Всичко се ръководи от Путин! Не им давайте (тялото)! Притискайте ги! Притискайте майката - пречупете я! Кажете й, че трупът на сина й се разлага. Или ще погребат Навални както аз кажа - в отдалечен ъгъл, на незнайно гробище. Тайно, безшумно, с цел да не може никой, нито един човек, да се елементарни с него. ИЛИ въобще няма да го дам! Ето това са изискванията на Путин. Путин е толкоз ревнив християнин, че в Конституцията на нашата страна е записано, че предците ни са дали вярата в Бог. Само че, не е допустимо да накараш хората да имат вяра единствено като го запишеш в закон. Това може да се случи единствено като ти самият постъпваш като християнин ".



" Ние и по-рано знаехме, че вярата на Путин е подправена. Но в този момент към този момент виждаме това по-ясно от всеки път. Алексей беше набожен човек. За него това беше доста значимо. Той ходеше на черква. Постеше. Даже в пандиза постеше. До огромна спетен, политиката и възгледите му се основаваха на християнските полезности. Но неговата религия няма НИЩО общо с мракобесието на Путин. (Към Путин) ВИЕ ще отговорите за всичко това. И освен пред хората! Дайте тялото на мъжа ми. Искаме да го опеят/да му бъде направено опело, а по-късно да бъде заровен почтено - в земята, както е признато в православната религия. Дайте Алексей без никакви условия. Измъчвахте го жив, а в този момент продължавате да го мъчите мъртъв. Издевателствате над тленни остатъци. Не е допустимо да се измисли повече бесовщина Нарушавате всички закони - и човешки, и Божи! ", споделя брачната половинка на Алексей Навални - Юлия.



Автор: Теодора Гатева


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР