Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал на

...
Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал на
Коментари Харесай

Тежък удар! Един от най-близките хора на Слави с ужасно забо...

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов неотдавна се разминал на косъм от гибелта поради тежка пневмония, написа " Ретро ". По подигравка на ориста Владимир Трифонов в действителност е доктор пулмолог, само че тъкмо белодробно заболяване станало причина самият той да бъде пациент на болница.

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия - Петя, живеят в първокласно жилище. За многогодишната си лекарска процедура пациентите му нямат спомен Владимир в миналото да е отсъствал, с изключение на по време на отпуските си. Но поради тежкото си заболяване, около което се стопил съвсем на половина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Трифонов е измежду доверените му хора. Не е загадка, че Дългия е извънредно непосредствен с 6 години по-голямата си сестра и нейното семейство. На Владимир той се доверявал и за някои от здравословните си проблеми, които напоследък се обострили съществено и са причина водачът на Има Такъв Народ да се укрива в строго охранявания си дворец на 5 етажа в " Бояна ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР