Съпругът на починалата на Халкидики Теодора Балабанова – Михаил, е

...
Съпругът на починалата на Халкидики Теодора Балабанова – Михаил, е
Коментари Харесай

Михаил Балабанов: Теодора е моят герой и пример за подражание

Съпругът на умрялата на Халкидики Теодора Балабанова – Михаил, е безапелационен, че подготовката за гмуркането им е била отлична.

Той е настанен в неврологичното поделение на една от лечебните заведения в Солун и положението му се усъвършенства. Целта на Теодора и Михаил е била да се доближат 231 м в открити води. Цялата процедура е трябвало да продължи към пет и половина часа. Въпреки професионалната подготовка, осемте души екип и колата за спешна помощ, Теодора умира малко преди финала.

Пред bTV Михаил описа, че всичко вървяло добре. „ Тя се движеше над мен. Аз в действителност се бутнах в нея и като я погледнах, тя се беше усукала към въжето. Опитах се да ѝ оказа помощ. В този миг пристигна идващият поддържащ дайвър “.

Инцидентът се случил на 41 – 42 метра дълбочина.

„ Беше толкоз ненадейно. Тя беше объркана, аз също. Докато разберем какво се случва, мина известно време, а под водата времето тече извънредно бързо “, описа Балабанов.

„ В процеса на вертиго човек губи всякаква ориентировка – къде се намира, какво се случва с него. За мен тя е просто моят воин и образец за подражателство “, добави той. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР