Съпругът на изчезналата през октомври 33-годишна Евгения Владимирова и родителите

...
Съпругът на изчезналата през октомври 33-годишна Евгения Владимирова и родителите
Коментари Харесай

Съпруг и родителите му са задържани за убийството на изчезнала жена

Съпругът на изчезналата през октомври 33-годишна Евгения Владимирова и родителите му са арестувани за убийството на дамата. Това оповестиха на ексклузивен брифинг Петър Петров, шеф на престъпната полиция в София и Николай Станчев, началник на отдел " Разследване " към Столична дирекция на вътрешните работи. Установява се съпричастността на арестуваните към действието, допълниха още от Столична дирекция на вътрешните работи.

Тялото на Владимирова е намерено през вчерашния ден в региона на Перник, след близо месец търсене. Сигналът, че младата жена е изчезнала безследно, е подаден на 14 октомври. 

" От тогава до през вчерашния ден, и до момента са осъществени десетки дейности, тествани са всички вероятни версии, за които можем да се досетим. В резултат на тази активност през вчерашния ден се откри и тялото на дамата. Установи се, че се касае за принудително породена гибел ", показаха чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Те отхвърлиха да отговорят по какъв начин е убита жертвата, защото всички събрани материали са докладвани на градската прокуратура и сега са при наблюдаващия прокурор. Според БНР тялото е било открито в куфар във водоем край Перник.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР