Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков си изпусна нервите по

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков си изпусна нервите по
Коментари Харесай

Петков изпадна в истерия, озъби се на Желязков

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков си изпусна нервите по време на дебатите за промени в Изборния кодекс. Заради опитите на " Промяната " да неодобрява съвещанието с процедурни хватки, Георги Свиленски от Българска социалистическа партия изиска преустановяване на дебатите по параграф 17, който връща смесеното гласоподаване.

Поредица от процедури желаеха от Политическа партия, тъй като точка 17 е фундаментална, стимулира се Мирослав Иванов.
-->
А Кирил Петков изпадна в нервност от парламентарната естрада, тъй като на българите не се давало опция да се чуят причините по какъв начин ще им откраднат изборите. Той упрекна най-голямата политическа мощ, че е прокарала измежду нощ в правна комисия измененията в изборния закон, шише " Епицентър ".

" Това, че сте първа политическа мощ, не ви дава право да ограничавате свободния глас на българските депутати ", развика се Петков от трибуната към водещия съвещанието Росен Желязков от ГЕРБ-СДС.

" Уважаеми сътрудници, приемете това като естествен декламаторски възторг ", заключи председателстващият съвещанието Росен Желязков.

" Трети депутат плаши българския народ с протести, в Народното събрание има болшинство, което желае да работи. Направихте 22 процедури и единствено едно изявление на Никола Минчев. Не обвинявайте председателстващия съвещанието, тъй като даже вашата група сега е 45 индивида. А гласуването за преустановяване беше взето с болшинство ", сподели Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР