Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков преглътна политическото его и

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков преглътна политическото его и
Коментари Харесай

Преглътна егото: Кирил Петков поиска от Борисов подкрепа за Терзиев

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков преглътна политическото его и в последна сметка изиска поддръжка за Васил Терзиев в София.  

Бившият министър председател се обърна към " всички десни гласоподаватели и хора с демократични полезности, каквито има и в Съюз на демократичните сили, Синя София и в ГЕРБ ".

Молбата си, Кирил Петков насочи през фейсбук профила си. 

" Хора, може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен, може да не харесвате държавното управление. Но, десни хора, не може да си позволим болшевик с словосъчетание и мислене от 1973г. да оглавява София през 2023г. ", написа водачът на Политическа партия.

По-рано през днешния ден, Петков изиска поддръжка за кандидат-кметовете, само че не конкретизира, че това се отнася и до София.

Искането за поддръжка за десния претендент идва, откакто Борисов прикани косвено ГЕРБ да се гласоподава за Ваня Григорова. С репликата " По-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност ", експремиерът ясно даде да се разбере, че партията не застава компактно зад претендента на колегата им във властта Политическа партия.     

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР