Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков каза, че приемат проф.

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков каза, че приемат проф.
Коментари Харесай

Петков призова депутатите да не се заиграват с кворума, за да мине кабинет на ГЕРБ

Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков сподели, че одобряват проф. Н. Габровски като потвърден експерт в своята специалност, само че в случай че той бъде определен за министър председател, от Политическа партия ще беседват с само по 16-те политики, които са значими за България.

 

В Народното събрание Кирил Петков уточни, че в дните, които остават до връщането на мандата ГЕРБ-СДС е належащо да се съсредоточат своите старания за договаряния с обединения, които ще поддържат първата парламентарна мощ.

 

Петков сподели, че от Продължаваме промяната ясно са декларирали, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ: " Хубаво е всички партии ясно да кажат дали биха подкрепили държавно управление на ГЕРБ или не. "

 

Петков предизвести, че не е редно идната седмица

Не би трябвало да се заиграват с кворума идната седмица, тъй като рискът някой да не се появи и действително да падне кворума би било скрита поддръжка. Всички наши депутати ще бъдат в зала и ще гласоподават срещу. Ако всяка от партиите се съобщи по този начин, българският народ ще знае кой кого поддържа, уточни Петков. 

 

Според него има заплаха, в случай че не се появят десетима депутати от някоя политическа партия, кворумът да бъде извърнат. 

Трябва да има ясна позиция дали поддържат или не, не би трябвало да има нищо покрито. Проф. Габровски няма да се срещне с нас, тъй като няма смисъл, добави още Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР