Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков дойде в Пловдив, за

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков дойде в Пловдив, за
Коментари Харесай

Кирил Петков на среща в Пловдив с Манол Пейков и ДБ, обсъждат кандидата за кмет

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков пристигна в Пловдив, с цел да се срещне с съдружните си сътрудници от „ Демократична България ”. Бившият министър председател бе видян да влиза в заведение с Манол Пейков, общинският консултант Веселина Александрова и други представители на групировката от Пловдив. Те бяха видяни в заведение против новотела.
Прочетете още
Целта на срещата е била локалният избор, както и общото явяване на двете обединения в Пловдив. Макар в София те да съумяха да се обединят към кандидатурата на Васил Терзиев, в Бургас наподобява Политическа партия и Демократична България ще се явяват независимо.

Двете партии работят за обща листа и претендент за кмет на града.  Едно от спряганите имена за претендент на градоначалник е точно Манол Пейков.  Въпреки информациите, че той се е отказал да взе участие на локалния избор, с цел да стане евродепутат на изборите следващата година, към момента има късмет той въпреки всичко да е кандидатурата на Политическа партия – Демократична България.

Източници на TrafficNews разкриха, че  бившият народен представител и шеф на МГ-то проф. Ивайло Старибратов, все още има максимален късмет да бъде повдигнат за кмет от обединяването.  Бившият регионален шеф Йордан Иванов също не е дефинитивно отритнат като вид.

Почти несъмнено претендентът в Пловдив ще бъде от „ Демократична България ”, а от „ Продължаваме Промяната ”  имат две условия за избора си за кмет на града – да бъде безспорна персона, която може да сплоти оптимално необятен кръг от хора.  

Все още от двете партии резервират безмълвие по отношение на явяването си вота в Пловдив.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР