Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов заяви, че от ръководни позиции

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов заяви, че от ръководни позиции
Коментари Харесай

Иванов заяви, че от ръководни позиции се отстраняват всички кадри, които не се ползват с доверието на Делян Пеевски

Съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов съобщи, че от управителни позиции се отстраняват всички фрагменти, които не се употребяват с доверието на Делян Пеевски. Така той разяснява кадровите промени като освобождението на заместник-председателя на ДАНС Петър Петров и назначението на Стоян Темелакиев за заместник-министър в Министерство на вътрешните работи.

" Ясно е, че се отстраняват всички, които не се употребяват с доверието на Пеевски. Съответно всички, които се употребяват с доверието на Пеевски, остават или се връщат на своята позиция. Това същото го виждате и в ДАНС. При заместник-председателите на ДАНС, които са назначени едновременно, единият бива махнат, а другият е оставен. Защо? Даже не става въпрос за какво единият е махнат, а другият е останал. Защото вторият се употребява с доверието на Пеевски ", счита съпредседателят на ПП-ДБ.

Иванов сподели и, че при започване на предизборната акция ПП-ДБ ще предложат ясна формула за ръководството на страната след вота: " Тя естествено ще стъпи на съглашението, което предложихме - като цели и структура. Може да забележите, че в това съглашение господин Пеевски отсъстваше. Именно това се трансформира в повода да бъде " взривено " ръководството. Ще продължим своята формула, само че това стане когато имаме решение на нашите групови органи ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР