Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов потвърди, че е сред кандидатите

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов потвърди, че е сред кандидатите
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: От есента съм готов - имам качества да бъда председател на парламента

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов удостовери, че е измежду претендентите да оглави Народното събрание дружно с ротацията при министър председателите през март.

" Аз още от есента съм подготвен и считам, че имам качества, само че е е въпросът какво желая аз, а какво ще гласоподават хората ", изтъкна Атанасов преди съвещание на обединението преди утрешното начало на новия пленарен сезон.

На съвещанието би трябвало да бъдат избрани и номинациите на групировката за членове на Конституционния съд, като съответните имена ще бъдат оповестени на следващия ден. 

На репортерски въпрос, че е било контрактувано при ротацията ръководител на Народното събрание да бъде Никола Минчев, Атанасов излъга: " Аз не знам за такава сделка. Това е дребнотемие. Според мене извънредно значим е въпросът кой ще е ръководител на Народното събрание и нищо не е предрешено ".

Епицентър. бг напомня думи на Атанас Атанасов единствено от преди няколко месеца:  " Никола Минчев ще бъде нашият претендент за ротационен ръководител на Народното събрание "   - това каза водачът на ДСБ решително в тв ефира на 19 април 2023 г.И с цел да отбрани Никола Минчев, разви тезата,че  " свалянето на Минчев през юни 2022 година е интензивно мероприятие ", зад което той, генералът, " видял ръката на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ", като ни уверяваше, че познава " безусловно професионално " този развой. 

Днес Атанасов показва, че е с амнезия.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР