Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов заяви, че ще предостави

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов заяви, че ще предостави
Коментари Харесай

Атанасов обеща да разкрие подробности за Нотариуса пред комисията в Народното събрание

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов съобщи, че ще даде цялата информация, с която разполага, за това по какъв начин Мартин Божанов-Нотариуса е работил в правосъдната система на парламентарната комисия, която ревизира проблема.

" Информацията, която получих, е доста забавен материал по тази причина по какъв метод Нотариуса е работил в правосъдната система. То може да бъде разказано с една дума – корупция. Ще дава всичко на комисията, която беше образувана в Народното събрание. Те дружно с прокуратурата би трябвало да изяснят случая ", показва Атанасов в обява в обществените мрежи.

Преди дни Атанасов уточни пред медии, че има лист с магистратите с карти в частния клуб, стопанисван от Божанов и прикани прокуратурата да си свърши работата.

Той разяснява още, че има повече от един вид, през който Денков и Габриел взаимно да образуват външната политика на България.

" Предсрочни избори може постоянно да има. Трябва да се отнесем съществено към обстановката и това, което се случва в страната. Преговорите започнаха през медиите, преди да са почнали фактически. Има повече от един вид, през който Денков и Габриел взаимно да образуват външната ни политика. Те девет месеца работиха в доста добър синхрон ", разяснява Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР