Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на

...
Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на
Коментари Харесай

Кирил и Асен повериха ПП в парламента на финансиста Гюров

Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на " Продължаваме промяната " на специалиста от банковия бранш и преподавател по финанси в Американския университет  Андрей Гюров . Той бе и лидер на листата на групировката за Благоевград.

Гюров има над 15 години опит на експертни и управителни длъжности в банкови институции в Съединени американски щати и Европа и е съветвал компании като Raiffeisen Austria, BAWAG P.S.K., Unicredit Bulbank и други, се показва на уеб страницата на Политическа партия за биографията му. От 2010 година преподава в Американския университет.

Негова заместничка на парламентарната група ще е някогашната зам.-министърка на стопанската система Яна Балникова. Тя бе измежду създателите на групировката.

Начело на ГЕРБ-СДС още веднъж е  Десислава Атанасова, а нейни заместници са ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, юристът Александър Ненков и Тома Биков. Председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия е лидерката на партията  Корнелия Нинова, а нейни заместници в Народното събрание са Атанас Зафиров, Драгомир Стойнев и Христо Проданов.

Председател на групата на " ИТН " остава  Тошко Йорданов  и ще го замества Виктория Василева. Начело на групата на " Демократична България " е Христо Иванов , а заместници са конституционалистът Атанас Славов, Иван Димитров, Владислав Панев.  Костадин Костадинов  ще е ръководителят на парламентарната група на " Възраждане ", а зам.-председател ще е Петър Петров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР