Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа Байер

...
Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа Байер
Коментари Харесай

Гол в 94-ата минута спаси Байер от загуба срещу Хановер

Съперникът на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа Байер (Леверкузен) се избави в последните секунди от проваляне на стадиона си “БайАрена” от Хановер 96. Двата отбора приключиха при резултат 2:2 в дуела между тях от 8-ия кръг на немското състезание. Флоран Муслия (25) с доста хубав гол от фаул и Фелипе (54) с ослепително воле бяха точни за Хановер, а Ларс Бендер (34) и резервата Карим Белараби (90+4) бяха създателите на попаденията за Леверкузен.

В 7-ата минута Вендел пропусна дузпа за Байер (Леверкузен), като ударът му от бялата точка бе избавен от вратаря Михаел Есер. Дузпата бе отсъдена след консултация на рефера със системата ВАР за игра с ръка на Фелипе.

В 25-ата минута Флоран Муслия опъна мрежата зад стража на “аспирините” Лукас Храдецки от директен свободен удар.

В 33-ата минута бе анулиран гол на Бобу Ууд за Хановер поради засада, а единствено минута по-късно Ларс Бендер изравни с шут отблизо разстояние.

Девет минути след паузата Фелипе донесе успеха на Хановер с прелестен изстрел от воле с левия крайник след осъществяване на корнер.

Малко по-късно - в 54-ата минута таман Фелипе получи втори жълт, респективно червен картон и остави Хановер с 10 души на терена. Въпреки това гостите изглеждаха доста покрай успеха, която щеше да е втора поредна за отбора. В четвъртата минута на добавеното време обаче Карим Белараби порази вратата на Есер и избави Байер от загуба.

Хановер остава с една победа и 16-и в подреждането с 6 точки, до момента в който Байер (Леверкузен) е 13-и с 8. В последните си три срещи в Бундеслигата “аспирините” нямат победа.
СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Бундеслига 8 кръг, събота 20 октомври  Байер Леверкузен 2:2краен резулат  Хановер 96
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР