Съоснователят на Apple Стив „Воз“ Возняк се изказа много позитивно

...
Съоснователят на Apple Стив „Воз“ Возняк се изказа много позитивно
Коментари Харесай

Стив Возняк: Пълният потенциал на биткойна ще бъде разкрит през следващите 10 години

Съоснователят на Apple Стив „Воз“ Возняк се изрече доста положително за биткойна и технологията на блокчейна по време на конгреса WeAreDevelopers 2018 във Виена.
Тази година част от събитието е и Kaldata, тъй че занапред следва да научим забавни неща.

„Блокчейнът е идната следващата огромна гражданска война в IT региона. Тя ще избухне всеки момент“ – сподели Возняк.

Той изрази цялостното си единодушие с направеното наскоро изказване на CEO на Twitter Джак Дорси, че биткойнът ще стане единната международна интернет валута . Съоснователят на Apple добави, че „ За да се разкрие цялостния капацитет на блокчейна и криптовалутите, са нужни 10 години „.



Това не е първото ласкаво изявление на Возняк за биткойна и криптовалутите. През месец май предходната година той съобщи, че биткойнът по характерности превъзхожда златото и американския $. Според Воз, най-голямото преимущество на биткойна е, че има стеснен брой монети, до момента в който фиатните пари като еврото и $ прекомерно елементарно се печатат от банките.

Миналата година Стив Возняк продаде съвсем всичките си биткойни, тъкмо когато курсът на криптовалутата доближи най-високо равнище. Тогава сподели, че му е омръзнало непрестанно да следи цената на учредената цифрова валута. А в този момент показа, че тогава са му останали 7 BTC, които са били откраднати от незнайни хакери.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР