Съоснователите на Инстаграм, Кевин Систром и Майк Крийгър напускат фирмата.

...
Съоснователите на Инстаграм, Кевин Систром и Майк Крийгър напускат фирмата.
Коментари Харесай

Съоснователите на Инстаграм напускат компанията

Съоснователите на " Инстаграм ", Кевин Систром и Майк Крийгър напущат компанията. Систром, основният изпълнителен шеф на приложението разяснява, че се отдръпват, с цел да " опознаят любознанието и творчеството ", оповестява БиБиСи.

" Инстаграм ", закупен от " Facebook " през 2012 година за 1 милиарда $ в брой и акции, към този момент има повече от един милиард консуматори. Напускането е на фона на известия за напрежение сред съоснователите на " Инстаграм " и ръководещите " Facebook ".

Систром и Крийгър, които се срещат в Станфорд, започват уеб страницата за шерване на изображения през 2010 година, не престават и откакто компанията е добита от " Facebook ".

" Сега сме подготвени за идната стъпка. Изграждането на нови неща изисква да се отдръпнем, да разберем какво ни въодушевява и подхожда на това, от което се нуждае светът, това е, което планираме да създадем ", изяснява Систром.

Марк Зукерберг разяснява, че " Инстаграм " отразява " комбинираните креативен гении " на създателите. " Научих доста от работата с тях през последните шест години и в действителност се забавлявах. Очаквам с неспокойствие да видя какво ще измислят и създадат ", добавя той. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР