Съоръженията и оборудването в Градския басейн на Асеновград останаха здрави

...
Съоръженията и оборудването в Градския басейн на Асеновград останаха здрави
Коментари Харесай

Новата пързалка на Градския басейн в Асеновград вече е счупена и демонтирана

Съоръженията и оборудването в Градския басейн на Асеновград останаха здрави едвам за месец. Плувното лято в обекта бе намерено в края на май, а в този момент, при започване на юли, новата водна пързалка при актуализирания детски басейн към този момент е демонтирана. Причината е, че е счупена , заяви Антония Стоянова - шеф на Дейност " Пазари и борси " към общината, чийто ангажимент е стопанисването на басейна. Тя посочи, че е подадено питане за претенция към производителя, изразявайки вярата си то да бъде почетено.
Очевидци описаха, че пързалката е била счупена съзнателно. Интересът към Градския басейн е огромен, заради което шезлонгите не доближават за броя на посетителите, макар че са общо 340 на брой. " От тях също има много развалени. Счупени от началото на сезона до момента са и към 50 чадъра и шезлонга ", изясни Стоянова. Тя даде обещание, че ще бъде направено всичко допустимо, с цел да се закупят спомагателни най-малко още 50 нови.
Припомняме, че за ремонта на общинския басейн в Асеновград бяха отделени малко повече от 100 000 лв.. Освен ободряване на оборудването и изцяло реновиране на детския басейн, бяха построени и спомагателни складови пространства и постройка, в която се обитават лекарски кабинет, спасители и санитарни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР