Съобщено е, че стотици пациенти и персонал са изчезнали от

...
Съобщено е, че стотици пациенти и персонал са изчезнали от
Коментари Харесай

Стотици изчезнали от болница Ал-Акса в Газа на фона на израелските бомбардировки

Съобщено е, че стотици пациенти и личен състав са изчезнали от болничното заведение на мъчениците на Ал-Акса в централната част на Газа, която се бори да се оправи на фона на интензивни въздушни удари в анклава.

По-голямата част от медицинския личен състав, както и към 600 пациенти, са били принудени да изоставен комплекса на незнайни места без информация за тяхното местоположение, оповестиха Световната здравна организация (СЗО) и Организацията на обединените народи (ООН) в понеделник.

Двете институции означават безредни подиуми, до момента в който останалият личен състав в болничното заведение продължава да се пробва да се оправи с напора от ранени хора, до момента в който „ тежките израелски бомбардировки от въздуха, сушата и морето се ускориха в огромна част от линията Газа “.

Служители на СЗО и Службата на Организация на обединените нации за съгласуваност на филантропичните въпроси (OCHA) посетиха единствената функционираща болница в провинция Дейр ел-Балах в централната част на Газа в неделя. Те означиха, че интензивните бомбардировки са накар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР