Съобщава се, че средно училище в Северна Каролина е решило

...
Съобщава се, че средно училище в Северна Каролина е решило
Коментари Харесай

Училището в Северна Каролина се отказва от огледалата в банята, за да попречи на учениците да записват видеоклипове в TikTok по време на час

Съобщава се, че приблизително учебно заведение в Северна Каролина е решило да отстрани огледалата в банята, отбелязвайки повишаване на учениците, които пропущат скъпо време за клас записвайте видеоклипове на TikTok в тоалетните.

„ Учениците ходеха до тоалетната за дълги интервали от време и правеха TikTok “, сподели представителят на учебната система Alamance-Burlington Les Atkins пред WFMY, обяснявайки, че междинното учебно заведение Southern Alamance в Graham, North Каролина прибягна до унищожаване на огледалата в банята, с цел да отстрани разсейването.

Училищната система споделя, че приблизително учениците употребяват тоалетната сред три и четири пъти дневно, само че тази периодичност непрестанно се е нараснала до сред седем, осем и девет пъти дневно. След премахването на огледалата, изясни Аткинс, учебното заведение е видяло „ не толкоз доста визити в банята, не оставане толкоз дълго и учениците се държат виновни, а когато има отговорност, виждате огромна разлика “.

Аткинс изясни, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР