Съобщава се, че Лиза Армстронг е протягала маслинова клонка на

...
Съобщава се, че Лиза Армстронг е протягала маслинова клонка на
Коментари Харесай

Лиза Армстронг протяга маслинова клонка на бившия си съпруг Ант Макпартлин шест години след горчивата раздяла

Съобщава се, че Лиза Армстронг е протягала маслинова клонка на някогашния си брачен партньор Ант Макпартлин шест години след раздялата им.

Двамата изтекоха периода на връзката си след две десетилетия дружно преди шест години, само че наподобява не се схващат доста добре от този момент. Всичко това обаче може да се промени, защото наподобява, че Лиза може да желае да загърби това.

Разводът им, след 11 години брак, пристигна малко откакто Лиза застана до Ант, когато кариерата му беше съвсем унищожена след пристрастяване към алкохол и предписания и присъда за шофиране в нетрезво положение през 2018 година Оттогава те са имали някои сложни моменти, само че Лиза съгласно известията търси ново начало.

ОК! оповестява, че източник е споделил, че Лиза е направила „ доста излекуване през последните няколко години “ и желае да се увери, че е на „ положително място “. Източникът сподели на изданието: „ Лиза знае, че Ант е подготвен да продължи със идната глава от живота си – тя не желае да се ядосва повече.

„ Тя е направила доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР