Съобщава се, че бившата звезда от EastEnders Боби Давро е

...
Съобщава се, че бившата звезда от EastEnders Боби Давро е
Коментари Харесай

Боби Давро от EastEnders се разболя по време на концерт и беше принуден да отмени концерти след смъртта на годеницата

Съобщава се, че някогашната звезда от EastEnders Боби Давро е бил заставен да анулира идните си планувани участия, откакто се разболя по време на концерт.

Твърди се, че 65-годишният реализатор се е " борил " след гибелта на починалата си избраница Вики Райт през май предходната година. Вики – дъщерята на починалия футболист Били Райт – преди този момент е била диагностицирана с рак на панкреаса.

Съобщено е, че Боби – който стана прочут като комедиант, преди да поеме актьорски функции, в това число като Вини Монкс в BBC сапунена опера - стана " нерадушен " на концерт предходната седмица. Твърди се, че към този момент е отменил идни изяви.

Източник сподели на Sun, че Боби се е „ разболял “ по време на концерт в Съри предходната седмица. Те прибавиха: „ Всички в тълпата бяха извънредно загрижени за него. Боби към този момент анулира идните си концерти и си отделя известно време. “

Източникът разяснява в допълнение, че комикът и артистът се „ борят “ след гибелта на Вики. Те споделиха: „ Той се бори сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР