Съобщава се, че армейско подразделение в Киев е отблъснало руските

...
Съобщава се, че армейско подразделение в Киев е отблъснало руските
Коментари Харесай

Войната стигна улиците на Киев /видео/

Съобщава се, че армейско поделение в Киев е отблъснало съветските сили на огромен градски бул.. Информацията бе обявена от военните в обществените мрежи. По-рано тази заран украинските въоръжени сили оповестиха в друга обява, че една част на града има " тежки борби ", добавяйки, че по някои улици се водят " дейни боеве ".

Репортажи на основани в Киев публицисти в обществените медии също допускат, че по улиците в действителност са избухнали боеве. Мнозина разказват мощни трясъци и пукотевица доста по-близо до центъра на града.

Всичко се случи часове, откакто украинският президент Владимир Зеленски предизвести, че Русия ще се опита да " щурмува” Киев. Съобщава се за над 50 детонации и пукотевица с тежки картечници са обявени в столицата.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов обаче сподели, че армията " управлява " обстановката в Киев. По думите му войските възпират съветските сили, употребявайки всички налични средства.

Междувременно въоръжените сили на Украйна прибавиха, че нейните войски са свалили редица съветски " противников цели “ денем и също по този начин са спрели съветските войски да завладяват някой от градовете на Украйна.

Междувременно администрацията на Съединени американски щати изиска от Конгреса разпределяне на помощ на стойност 6.4 милиарда $, която да бъде изпратена на Украйна. Помощните организации на Организация на обединените нации предвиждат, че до пет милиона украинци могат да избягат в близките страни.

has been a heroic defence
— Tapasije Mishra (@tapasije)
Air defense work in Kiev.
— online???? (@onlinestoryel)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР