САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Показанията на процеса в понеделник

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Показанията на процеса в понеделник
Коментари Харесай

Свидетел на процеса разказва за фаталната стрелба по оператора от Алек Болдуин

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Показанията на процеса в понеделник се трансфораха в прочувствени и аргументирани, защото свидетел споделя за съдбовната пукотевица по оператор през 2021 година от артиста Алек Болдуин по време на подготовка на филм и разказани несполучливи изстрели, излизане на членове на екипа и „ неуместно “ движение на работа.

Хана Гутиерес-Рийд, която беше оръжейникът за идния уестърн филм „ Ръжда “, се бори с обвинявания в несъзнателно непредумишлено ликвидиране и подправяне на доказателства по време на развой, който влезе в третия си ден от свидетелски показания в понеделник. През юли беше избрана дата за правосъден развой против Болдуин по едно обвиняване за непредумишлено ликвидиране при гибелта на операторката Халина Хътчинс. Той се призна за почтен.

Адвокатите на отбраната подчертаха необикновеното неравностойно състояние и накърнимост на Гутиерес-Рийд по това време като 24-годишен оръжейник на повърхностен работен ден без участие в профсъюзи на снимачна площадка, където малко на брой се осмеля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР