САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Неочакваните приходи в държавните приходи

...
САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Неочакваните приходи в държавните приходи
Коментари Харесай

Щат номер 2, произвеждащ петрол в САЩ, се подготвя за възможен край на доходите в Ню Мексико

САНТА ФЕ, Н.Мексико (AP) — Неочакваните доходи в държавните доходи от производството на нефт се забавят, само че надалеч не са завършили в Ню Мексико защото страна № 2 в производството на нефт в нацията се бори с това какъв брой може дейно да похарчи - и по какъв начин да задели милиарди долари за бъдещето, ако жаждата на света за нефт се поколебае.

Щатът се насочва към $3,5 милиарда остатък от общ фонд за годината, която продължава до юни 2025 година, съгласно нова прогноза от понеделник. Годишният приход на щатското държавно управление на Ню Мексико е бухнал с близо 50% през последните три години, движен значително от производството на петрол и природен газ в Пермския басейн, най-плодотворният район за произвеждане на шистов петрол в страната, който се простира в югоизточно Ню Мексико и елементи на западен Тексас.

Щатът ще притегли рекордните 13 милиарда $ - надхвърляйки отговорностите за годишни разноски с една трета, споделиха икономисти от четири държавни организации в презентация...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР